about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

پلتفرم آمریکایی متروپلیس شرکت اسرائیلی تشخیص چهره «Oosto» را خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وبگاه تخصصی «TechCrunch» اعلام کرد که متروپولیس (Metropolis)، پلتفرم آمریکایی پارکینگ مجهز به هوش مصنوعی، «Oosto»، شرکت تشخیص چهره اسرائیلی با هوش مصنوعی متعلق به رژیم صهیونیستی، را به مبلغ 125 میلیون دلار در یک معامله تمام سهام خریداری کرد.

TechCrunch تأیید کرد که متروپولیس در حال خرید Oosto  (AnyVision سابق) است. گلوبز اولین وبگاهی بود که گزارش داد که Oosto در مراحل پایانی فروش به یک شرکت آمریکایی است.

این شرکت که در سال 2015 تأسیس شد مبلغ 352 میلیون دلار، از جمله 235 میلیون دلار در آخرین دور مالی خود در سال 2021، جمع‌آوری کرده است. سرمایه‌گذاران Oosto عبارتند از: «SoftBank Vision»، «Lightspeed»، کوالکام (Qualcomm)، «Elysian Park Ventures» و «DFJ». به گفته کارشناسان، متروپولیس تنها 125 میلیون دلار برای Oosto در یک معامله تمام سهام پرداخته و آوی گولان (Avi Golan)، مدیر عامل و دیتر جوکر (Dieter Joecker)، مدیر ارشد فناوری در Oosto، نقش‌های ارشد در متروپولیس را بر عهده خواهند داشت.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که در ماه می سال 2023 اعلام شد که این شرکت هم مدیران ارشد و هم کارمندان را کاهش داده و حدود 10 نفر از 95 کارمند شرکت اخراج شدند. از جمله مدیرانی که در آن زمان پست خود را ترک کردند، مدیر مالی مالی، معاونت بازاریابی، معاونت هوش مصنوعی و تحقیقات معاونت بودند. به گفته محققان، Oosto در حال حاضر 120 کارمند دارد که 60 نفر از آنها در اراضی اشغالی هستند. Oosto یک پلتفرم هوش مصنوعی برای تشخیص چهره، بدن و اشیا ایجاد کرده و به مشتریان در زمینه‌های مالی، خرده‌فروشی، سلامت و ورزش خدمات ارائه می‌دهد. همچنین، سیستم‌های این شرکت در کازینوهای لاس وگاس و اوکلاهما، در استادیوم مسابقه اسب دوانی در استرالیا و همچنین در فرودگاه‌ها و بنادر دریایی نصب شده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
HP
1404/08/04 - 17:14- سایرفناوری ها

HP عربستان را به قطب تولید سخت‌افزار در خاورمیانه تبدیل می‌کند

شرکت HP قصد دارد تا پیش از سال ۲۰۳۰ میلیادی میلیون‌ها دستگاه کامپیوتر در عربستان سعودی تولید کند که افزون بر تامین نیاز خود ریاض، به کشورهای حوزه خلیج فارس و حتی آفریقا صادر خواهد شد.

این
1404/08/04 - 17:10- ابزارهای هوشمند

این ربات چینی می‌رقصد، راه می‌رود و فقط ۱۴۰۰ دلار است!

یک استارت‌اپ چینی رباتی طراحی کرده است که در نمایش‌های اولیه خود در حال راه رفتن و رقصیدن مشاهده شده و ۱۴۰۰ دلار قیمت دارد.

عصر
1404/08/04 - 17:04- هوش مصنوعي

عصر جدید در EA: توسعه بازی‌هایی چون سیمز و فیفا به هوش مصنوعی سپرده می‌شود

الکترونیک آرتز (EA) با Stability AI همکاری کرده تا از هوش مصنوعی در بازی‌سازی بهره ببرد. این گامی بزرگ برای متحول کردن فرآیند ساخت بازی‌ها است.