about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت آمریکایی «Zscaler»، استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی آوالور را به قیمت 350 میلیون دلار خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری آمریکایی «Zscaler» اعلام کرد که استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی آوالور (Avalor) را در مرحله اولیه به قیمت 350 میلیون دلار خریداری کرده است..

برندگان بزرگ این خرید، بنیانگذاران آوالور، مدیرعامل رانان راز (Raanan Raz) و مدیر ارشد فناوری کفیر تیشبی (Kfir Tishbi) و سرمایه‌گذاران اولیه از جمله «Cyberstarts»، بنیانگذاران داتوراما (Datorama) ران ساریگ (Ran Sarig) و اِفی کوهن (Efi Cohen) و «Jibe Fund» اسرائیل و همچنین سرمایه‌گذاران بعدی از جمله «TCV» و «Salesforce Ventures» هستند.

برآوردها حاکی از آن است که در پایان سال 2023، درآمد تکرارشونده سالانه آوالور (ARR) فقط 3 میلیون دلار بوده، به این معنی که شرکت اسرائیلی در خروجی خود به مضرب بیش از 100 دست یافته است. این مبلغ چند برابر مشابه خروجی‌های اخیر امنیت سایبری بزرگ شامل خرید «Flow Security» توسط «CrowdStrike» به میزان 200 میلیون دلار و خرید تالون (Talon) و «Dig Security» توسط شبکه‌های پالو آلتو (Palo Alto Networks) به ترتیب با 625 و 400 میلیون دلار است.

آوالور که پلتفرمی را برای مدیریت داده‌های سازمانی مورد نیاز مدیران امنیتی ایجاد کرده، دو سال پیش تأسیس شد و تا به امروز تنها 30 میلیون دلار جمع‌آوری کرده است. این تقریباً در بخش امنیت سایبری اسرائیل منحصر به فرد است زیرا بنیانگذاران آن پس از تخصص در این زمینه از یکی از واحدهای اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی نیامده‌اند.

راز و تیشبی قبلاً در نرم‌افزارهای سازمانی تخصص داشتند و بعداً و با تشویق سرمایه‌گذاران به امنیت سایبری روی آوردند. آنها جزو اولین کارمندان داتوراما بودند، شرکتی که سیستم‌هایی را برای اتوماسیون فرآیندهای بازاریابی در شرکت‌ها توسعه داد که در سال 2018 به مبلغ 800 میلیون دلار به Salesforce فروخته شد.

آنها Salesforce را ترک کردند تا شرکت خود را راه‌اندازی کنند و به عنوان بخشی از جستجو برای ایده‌ای که در هسته آن باشد، با لیور سایمون (Lior Simon )، شریک «Cyberstarts» ملاقات کردند. راز در گفتگو با وبگاه تخصصی گلوبز عنوان کرد :

«ما می‌دانستیم چگونه داده‌ها را در دنیای بازاریابی سازماندهی کنیم و به سرعت متوجه شدیم که در بازار امنیت سایبری نیز نیاز مهمی به این امر وجود دارد. امروزه ما می‌دانیم که چگونه ابرداده را برای تمام اجزای موجود در سازمان مدیریت کنیم : کاربران چه کسانی هستند، چه نقاط ضعفی در سازمان وجود دارد، چه ارتباطی بین داده‌ها و کسب و کار وجود دارد و ما نوعی سیستم را ارائه می‌دهیم که امکان تجزیه و تحلیل سریع این اطلاعات را فراهم می‌کند.»

کارشناسان معتقدند که فناوری آوالور این امکان را فراهم می‌کند که تمام دارایی‌های داده‌ای شرکت، از ابزارهای امنیتی تا نرم‌افزار مدیریت پرسنل، را به یک رابط کاربری قابل مدیریت با کلیک یک دکمه متصل کند. مزیت فناوری آوالور توسط مدیر ارشد فناوری Zscaler تشخیص داده شد که می‌خواست از حجم عظیمی از داده‌هایی که پردازش می‌کند، حدود 400 میلیارد عملیات اطلاعاتی در روز، در پلتفرم امنیتی ابری خود استفاده کند تا آن را به یک تصویر یکپارچه متصل کند و به مشتریان خود اجازه دهد تا تهدیدها را با کارایی بیشتر و سریع‌تر اولویت‌بندی کنند.

این سومین خرید Zscaler در اراضی اشغالی است که قبلا «Canonic» و «Trustdome» را خریداری کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.