about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت اُپن اِی آی قصد دارد پس از تجدید ساختار، سهم درآمد مایکروسافت را کاهش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت اُپن اِی آی (OpenAI)به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که در جریان تغییر ساختار خود، بخش کوچکی از درآمد را با حامی اصلی خود، مایکروسافت، به اشتراک خواهد گذاشت.

در این گزارش آمده است که شرکت اُپن اِی آی در پیش‌بینی‌های مالی که با سرمایه‌گذاران به اشتراک گذاشته است، اعلام کرده است که درصد درآمد مشترک با مایکروسافت تا پایان این دهه حداقل به نصف کاهش خواهد یافت. 

در یک قرارداد موجود، شرکت اُپن اِی آی موافقت کرده است که تا سال ۲۰۳۰، ۲۰٪ از درآمد خود را با مایکروسافت تقسیم کند.مایکروسافت می‌خواهد پس از سال ۲۰۳۰ به فناوری اُپن اِی آی دسترسی داشته باشد.

در ماه ژانویه، مایکروسافت پس از سرمایه‌گذاری مشترک خود با اوراکل و گروه سافت بانک (SoftBank) ژاپن برای ساخت مراکز داده هوش مصنوعی جدید تا سقف ۵۰۰ میلیارد دلار در ایالات متحده، برخی از مفاد کلیدی قرارداد با OpenAI را تغییر داد. 

مایکروسافت اعلام کرده است که با شرکت اُپن اِی آی «توافق‌نامه‌های تقسیم درآمد دوطرفه» دارد و عناصر کلیدی این همکاری تا پایان مدت قرارداد تا سال ۲۰۳۰ پابرجا خواهد ماند. 

سخنگوی شرکت اُپن اِی آی گفت:  

ما به همکاری نزدیک با مایکروسافت ادامه می‌دهیم و مشتاقانه منتظر نهایی کردن جزئیات این سرمایه‌گذاری مجدد در آینده هستیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.