about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کارشناسان سایبرنیوز اعلام کردند که روسیه دسترسی به اینترنت عمومی را به احتمال زیاد در پاسخ به جنگ سایبری کاهش داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در مقاله اخیر سایبرنیوز (CyberNews)، سونو شانکار (Sonu Shankar) ادعا کرد که روسیه در حوزه دیجیتال به انزوای رو به رشد رسیده و این موضوع روی امنیت سایبری در سراسر جهان تأثیر دارد. از آنجایی که این کشور قرار گرفتن دستگاه‌های خود را در اینترنت عمومی محدود می‌کند، برخی معتقدند که این امر باعث می‌شود آنها در برابر تهدیدات سایبری انعطاف‌پذیرتر شوند. درحالی‌که عوامل ژئوپلیتیکی و اقتصادی بر این تغییرات مؤثر هستند، آنها به عنوان یادآوری حیاتی برای سایر کشورها، به ویژه ایالات متحده، در مورد اهمیت کاهش سطوح حمله غیر ضروری هستند.

ارنستاس ناپریس (Ernestas Naprys)، روزنامه‌نگار ارشد سایبرنیوز، ادعا کرد:

«امنیت سایبری و جنگ سایبری ملاحظات دیگری هستند. به دلیل تحریم‌های غرب، جایگزینی یا به‌روزرسانی تجهیزات شبکه قدیمی و سایر دستگاه‌های عمومی برای روسیه دشوار است. سخت‌افزار اصلاح نشده یک خطر بزرگ امنیت سایبری است که با حذف دسترسی می‌توان آن را کاهش داد.»

کارشناسان اظهار داشتند که در حوزه امنیت سایبری، دید همه چیز است؛ هرچه دشمنان مسیرهای خارجی کمتری بتوانند از آن بهره‌برداری کنند، خطر نفوذ کمتر می‌شود. روسیه با قطع ارتباط بین سیستم‌های فیزیکی-سایبری خود (CPS) و اینترنت گسترده‌تر، یک استراتژی دفاعی مشابه تقسیم‌بندی خرد اتخاذ می‌کند و قرار گرفتن در معرض تهدیدهای خارجی را به حداقل می‌رساند. درحالی‌که این سطح از انزوا برای اکثر سازمان‌ها عملی نیست، اما بر اهمیت کنترل‌های دسترسی دقیق، تقسیم‌بندی شبکه و مدیریت ریسک فعال تأکید می‌کند.

برای ایالات متحده، جایی که دستگاه‌های اینترنت اشیا، فناوری عملیاتی و اینترنت اشیای صنعتی (IIoT) به شدت به هم متصل هستند، اتصال مدیریت‌نشده و نظارت‌نشده خطر سازش را افزایش می‌دهد. سیستم‌های فیزیکی-سایبری در صنایع حیاتی، از شبکه‌های انرژی تا مراقبت‌های بهداشتی، باید با کنترل‌های فعالی که فراتر از تشخیص و پاسخ است، سخت‌تر، نظارت و ایمن شوند. بدون دید واضح دارایی‌ها و مدیریت خودکار امنیتی، سازمان‌ها خود را در معرض خطرات مشابه مرتبط با سیستم‌های اصلاح نشده و قدیمی قرار می‌دهند.

ناپریس اظهار داشت:

«ما به سازمان‌ها کمک می‌کنیم دستگاه‌های اینترنت اشیای گسترده (xIoT) را پیدا، تعمیر و نظارت کنند تا شکاف‌های امنیتی را قبل از تبدیل شدن به نقاط ورودی برای دشمنان، ببندند. پلتفرم مدیریت امنیت یکپارچه اینترنت اشیای گسترده ما کشف، ارزیابی ریسک و اصلاح خودکار محیط‌های اینترنت اشیا، فناوری عملیاتی و اینترنت اشیای صنعتی را فراهم، اعتبارنامه‌های پیش‌فرض را حذف، آسیب‌پذیری‌ها را اصلاح و بهترین شیوه‌های امنیتی را اعمال می‌کند.»

به گفته محققان، با تکامل تهدیدات سایبری جهانی، کاهش قرار گرفتن در معرض غیر ضروری دیگر اختیاری نیست، بلکه ضروری است. 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.