about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

تایوان اپلیکیشن‌های چینی را به اتهام نقض امنیت داده‌ها جریمه کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت تایوان هشدار داد که برنامه‌های تلفن همراه ساخت چین، خطرات امنیت سایبری قابل توجهی را برای کاربران از جمله جمع‌آوری بیش از حد و ارسال داده‌های شخصی به سرورهای چین ایجاد می‌کنند.

اداره امنیت ملی تایوان (NSB) بازرسی‌های تصادفی از پنج برنامه توسعه‌یافته توسط چین که به طور گسترده توسط شهروندان تایوانی استفاده می‌شوند، «rednote»، ویبو (Weibo)، تیک‌تاک، وی‌چت (WeChat) و «Baidu Cloud»، انجام داد.

همه برنامه‌ها نقص‌های جدی در امنیت داده‌ها و حریم خصوصی نشان دادند.

اداره امنیت ملی تایوان هشدار داد:

«نتایج نشان دهنده وجود مشکلات امنیتی، از جمله جمع‌آوری بیش از حد داده‌ها و نقض حریم خصوصی است. به عموم مردم توصیه می‌شود هنگام انتخاب برنامه‌های تلفن همراه احتیاط کنند.»

این برنامه‌ها بر اساس ۱۵ شاخص در 5 دسته ارزیابی شدند: جمع‌آوری داده‌های شخصی، استفاده بیش از حد از مجوزها برای استخراج اطلاعات سیستم و دسترسی به داده‌های بیومتریک. تخلفات امنیتی اصلی مشاهده شده عبارتند از:

• دسترسی غیرمجاز به داده‌های تشخیص چهره، اسکرین‌شات‌ها، محتوای کلیپ‌بورد، فهرست مخاطبین و اطلاعات مکانی
• استخراج اطلاعات سیستم، مانند فهرست برنامه‌ها و پارامترهای دستگاه
• جمع‌آوری و ذخیره ویژگی‌های چهره کاربران

همچنین مشخص شد که هر 5 برنامه بسته‌هایی را به سرورهای واقع در چین ارسال می‌کنند. اداره امنیت ملی تایوان اعلام کرد که این نوع انتقال، داده‌های شهروندان تایوانی را در معرض خطر سوءاستفاده توسط اشخاص ثالث، از جمله سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی چین قرار می‌دهد.

این سازمان تایوانی خاطرنشان کرد:

«طبق قانون امنیت سایبری چین و قانون اطلاعات ملی، شرکت‌های چینی موظف هستند که داده‌های کاربران را به مقامات ذیصلاح در رابطه با امنیت ملی، امنیت عمومی و اطلاعات تحویل دهند. چنین عملی نقض امنیتی قابل توجهی برای حریم خصوصی کاربران تایوانی ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به جمع‌آوری داده‌ها توسط سازمان‌های خاص چینی شود.»

ممنوعیت‌های تیک‌تاک توسط دولت‌های غربی

تعدادی از کشورهای دیگر، مانند بریتانیا، کانادا، ایالات متحده و اتحادیه اروپا، نگرانی‌هایی را در مورد شیوه‌های اشتراک‌گذاری داده‌ها توسط برنامه‌های متعلق به چین، به ویژه تیک‌تاک، ابراز کرده‌اند.

این امر منجر به ممنوعیت برنامه رسانه اجتماعی تیک‌تاک در دستگاه‌های دولتی در تعدادی از کشورها شده است.

سوءظن‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه دولت چین از این داده‌ها برای اهداف جاسوسی استفاده کرده یا خواهد کرد.

در سال ۲۰۲۴، کنگره ایالات متحده قانونی را تصویب کرد که تیک‌تاک را در سراسر کشور ممنوع می‌کرد، مگر اینکه مالک چینی این برنامه، «ByteDance»، مالکیت آن را واگذار کند.

با این حال، این ممنوعیت هنوز اجرا نشده و ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، چندین بار به ByteDance مهلت داده تا خریدار پیدا کند.

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.

واتساپ
1404/09/28 - 10:16- جنگ سایبری

واتساپ در معرض تهدیدی جدی / چگونه از حساب خود محافظت کنیم؟

یک حمله سایبری جدید علیه پیام‌رسان واتساپ کشف شده که به مجرمان اجازه می‌دهد بدون نیاز به رمز عبور یا نفوذ فنی پیچیده، به‌طور کامل به حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

آپدیت جدید اینستاگرام، تعداد هشتگ پست‌ها را محدود می‌کند

اینستاگرام برای مقابله با اسپم و تأکید بر کیفیت محتوا، محدودیت جدید و مهمی را برای تعداد هشتگ‌های هر پست اعمال می‌کند.