about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

گوگل قرار است با جریمه ناچیز نهاد ضدانحصار اتحادیه اروپا روبرو شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، گوگل قرار است در هفته‌های آینده به دلیل اقدامات ضدرقابتی در کسب‌وکار فناوری تبلیغات خود، با جریمه‌ای اندک از سوی اتحادیه اروپا مواجه شود.

تصمیم کمیسیون اروپا پس از تحقیقات چهار‌ساله ناشی از شکایت شورای ناشران اروپا اتخاذ شد که متعاقباً در سال ۲۰۲۳ منجر به اتهاماتی مبنی بر ترجیح گوگل به خدمات تبلیغاتی خود نسبت به رقبا شد.

این جریمه ناچیز، نشان‌دهنده تغییر رویکرد ترزا ریبرا، رئیس جدید ضد انحصار اتحادیه اروپا، به تخلفات شرکت‌های بزرگ فناوری نسبت به تمرکز مارگارت وستاگر، رئیس سابق این نهاد، بر مجازات‌های سنگین بازدارنده خواهد بود.

ریبرا می‌خواهد به‌جای مجازات شرکت‌ها، بر وادارکردن آنها به پایان‌دادن به اقدامات ضدرقابتی تمرکز کند. 

گوگل به یک پست وبلاگی در سال ۲۰۲۳ اشاره کرد که در آن از تفسیر ناقص کمیسیون از بخش فناوری تبلیغات انتقاد کرده و گفته بود که هم ناشران و هم تبلیغ‌کنندگان حق انتخاب زیادی دارند.

این جریمه احتمالاً در مقیاس جریمه بی‌سابقه ۴.۳ میلیارد یورویی که مجری رقابت اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸ به دلیل استفاده از سیستم‌عامل موبایل اندروید خود برای سرکوب رقبا به گوگل تحمیل کرد، نخواهد بود.

این شرکت همچنین در سال ۲۰۱۷ به دلیل استفاده از سرویس خرید مقایسه قیمت خود برای کسب مزیت ناعادلانه نسبت به رقبای کوچک‌تر اروپایی، ۲.۴۲ میلیارد یورو جریمه شد و در سال ۲۰۱۹ نیز به دلیل سوءاستفاده از تسلط خود برای متوقف کردن وب‌سایت‌هایی که از کارگزارانی غیر از پلتفرم AdSense استفاده می‌کردند، ۱.۴۹ میلیارد یورو جریمه شد.

درآمد تبلیغات گوگل در سال ۲۰۲۴، شامل سرویس‌های جستجو، جیمیل، گوگل‌پلی، گوگل مپس، یوتیوب، گوگل اد منیجر، ادموب و ادسنس، به ۲۶۴.۶ میلیارد دلار یا ۷۵.۶ درصد از کل درآمد رسید. این پلتفرم، پلتفرم غالب تبلیغات دیجیتال در جهان است.

گوگل آمار درآمدی برای کسب‌وکار فناوری تبلیغات خود که مربوط به تبلیغات در وب‌سایت‌های دیگر و نه تبلیغات جستجو است، ارائه نمی‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/09/27 - 18:53- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را ساده می‌کند

چارچوب جدید هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را به معادلات اساسی ساده می‌کند.

آموزش
1404/09/27 - 18:00- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی در اتاق‌های خبر توسط اوپن‌اِی‌آی

اوپن‌اِی‌آی، آموزش هوش مصنوعی را برای اتاق‌های خبر در سراسر جهان‌گسترش می‌دهد.

حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.