about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سازمان حفاظت از داده‌های هلند روز دوشنبه اعلام کرد که اوبر را به دلیل جمع‌آوری داده‌های حساس از رانندگان اروپایی و سپس انتقال آن به ایالات متحده بدون اقدامات حفاظتی مناسب، ۲۹۰ میلیون یورو جریمه کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش سازمان حفاظت از داده‌های هلند (DPA)، داده‌های جمع‌آوری‌شده از رانندگان اوبر (Uber) که طی بیش از دو سال در دفتر مرکزی این شرکت در ایالات متحده ذخیره شده شامل داده‌های مکانی، عکس‌ها، جزئیات پرداخت و اسناد هویتی بوده است.

این سازمان همچنین اعلام کرد که در برخی موارد، این شرکت داده‌های جنایی و پزشکی رانندگان را نیز جمع‌آوری کرده است.

این نهاد نظارتی اضافه کرد که اوبر در انتقال این داده‌ها از ابزارهای انتقال استفاده نکرده و همین امر منجر به حفاظت ناکافی شده است.

طبق گزارش سازمان حفاظت از داده‌های هلند، اوبر اکنون جمع‌آوری و انتقال این داده‌ها را متوقف کرده است.

این سازمان هلندی که به نام Autoriteit Persoonsgegevens شناخته می‌شود، مسئولیت نظارت بر حریم خصوصی در این کشور را بر عهده دارد و مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا (GDPR) را اجرا می‌کند.

سخنگوی اوبر در بیانیه‌ای اظهار کرد که این تصمیم ناقص و جریمه فوق‌العاده کاملاً ناعادلانه است و افزود:

فرآیند انتقال داده‌های فرامرزی اوبر در طول یک دوره ۳ ساله از عدم قطعیت بین اتحادیه اروپا و ایالات متحده مطابق با مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا بوده است.

سخنگوی اوبر اعلام کرد که این شرکت قصد دارد به این جریمه اعتراض کند.

رئیس نهاد نظارتی هلند بیان کرد که رفتار اوبر، نقض جدی مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا است.

او در بیانیه‌ای عنوان کرد:

در اروپا، مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا از حقوق اساسی مردم محافظت می‌کند و کسب‌وکارها و دولت‌ها را ملزم می‌کند که داده‌های شخصی را با دقت لازم مدیریت کنند. اما متأسفانه این امر خارج از اروپا به خودی خود بدیهی نیست.

او افزود که اوبر به مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا پایبند نبوده و در حفاظت از داده‌های انتقال‌یافته کوتاهی کرده است.

تحقیقات و جریمه سازمان حفاظت از داده‌های هلند به دنبال شکایت بیش از ۱۷۰ راننده فرانسوی آغاز شد که از گروه حقوق بشری فرانسوی Ligue des droits de l’Homme (LDH) کمک خواسته بودند.

این سازمان سپس شکایتی را به سازمان حفاظت از داده‌های فرانسه ارسال کرد که با همکاری نزدیک با هلند این تحقیق را پیش برد.

از آنجا که دفتر خارجی اوبر در هلند مستقر است، سازمان حفاظت از داده‌های هلند طبق قوانین مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا این جریمه را اعمال کرده است.

سازمان حفاظت از داده‌های هلند، پیشتر دو بار اوبر را جریمه کرده بود.

در سال ۲۰۱۸، این شرکت ۶۰۰ هزار یورو (معادل ۶۷۰ هزار دلار) و در سال ۲۰۲۳ نیز ۱۰ میلیون یورو (معادل ۱۱.۲ میلیون دلار) جریمه شد.

طبق گزارش سازمان حفاظت از داده‌های هلند، اوبر با جریمه اخیر نیز مخالف است.
 

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/07/05 - 15:56- هوش مصنوعي

توسعه مرکز داده عظیم در برزیل

برزیل، میزبان یک مرکز داده عظیم برای هوش مصنوعی خواهد بود.

تقویت
1404/07/05 - 14:45- آسیا

تقویت امنیت سایبری مخابرات هند

هند با تفاهم‌نامه جدید میان وزارت مخابرات و واحد اطلاعات مالی، امنیت سایبری مخابرات را تقویت کرد.

تکمیل
1404/07/05 - 14:37- آسیا

تکمیل مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی در آذربایجان

به گفته سرویس امنیت دولتی آذربایجان، مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی این کشور تکمیل شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.