about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پس از دو حمله سایبری اخیر که شبکه‌های تلفن همراه را هدف قرار داده بودند، یکی از کارشناسان آفریقایی اظهار داشت که این موضوع به چنان خطر بزرگی تبدیل شده که به طور بالقوه حتی از تأثیر چالش‌هایی مانند قطع بار نیز فراتر می‌رود.

گزارش تهدید دوسالانه اخیر شرکت امنیت سایبری «ESET» نشان داد که آفریقای جنوبی در مورد حملات سرقت اطلاعات و باج‌افزارها، هدف‌مندترین کشور در آفریقا است.

یک حادثه قابل توجه مربوط به «Cell C» بود که در ماه آوریل گزارش داد «RansomHouse» پس از هک چهارمین اپراتور بزرگ تلفن همراه آفریقای جنوبی در نوامبر گذشته، به طور غیرقانونی داده‌ها را فاش کرده است. اگرچه تعداد دقیق افراد آسیب‌دیده مشخص نیست، اما این اپراتور تا فوریه گذشته 7.7 میلیون مشترک داشت. داده‌های دسترسی‌شده شامل موارد زیر بودند:

• نام کامل و اطلاعات تماس (ایمیل، شماره تلفن)
• شماره شناسایی
• اطلاعات بانکی (در صورت ذخیره برای اهداف صورتحساب)
• شماره گواهینامه رانندگی
• سوابق پزشکی (در صورت ارائه برای بستن حساب‌ها به دلیل فوت یکی از اعضای خانواده)
• جزئیات گذرنامه

در پایان ماه گذشته، بزرگ‌ترین اپراتور شبکه تلفن همراه آفریقا به نام ام‌تی‌ان (MTN)، از یک حادثه امنیت سایبری قابل توجه خبر داد که منجر به دسترسی غیرمجاز به اطلاعات شخصی مشتریان در چندین بازار آن شد.

اسپیروس فاتوروس (Spiros Fatouros)، مدیرعامل مارش مک‌لنان (Marsh McLennan)، آفریقا و آفریقای جنوبی، گفت که این رویدادها یادآور این موضوع مهم هستند که جرایم سایبری دیگر یک نگرانی فرعی نیستند، بلکه یک ریسک تجاری اصلی هستند که مسلماً از چالش‌های سنتی مانند قطع بار در تأثیر بالقوه خود پیشی می‌گیرند.

گزارش تهدید دوسالانه ESET، که داده‌ها را بین ژوئن و نوامبر 2024 جمع‌آوری کرده است، نشان داد که بیش از 40 درصد از حملات باج‌افزاری در این قاره در آفریقای جنوبی رخ داده است.

این در حالی است که گزارش ارزیابی تهدیدات سایبری آفریقا در سال ۲۰۲۲ توسط اینترپل نشان داد که در آن سال ۲۳۰ میلیون تهدید سایبری در آفریقای جنوبی شناسایی شده است. تقریباً ۲۱۹ میلیون یا 95.21 درصد حملات مبتنی بر ایمیل بودند. در آن مرحله، آفریقای جنوبی شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی کلاهبرداری در برنامه‌های بانکی تلفن همراه بود و به طور متوسط ۵۷۷ حمله بدافزاری در هر ساعت را تجربه می‌کند.

فاتوروس خاطرنشان کرد که چشم‌انداز تهدیدات سایبری رو به افزایشی وجود دارد که مشاغل در سراسر جهان باید با آن مقابله کنند.

گزارش اخیر مجمع جهانی اقتصاد، گزارش خطرات جهانی ۲۰۲۵، خطرات سایبری را به عنوان یک تهدید مداوم برای ثبات اجتماعی و اقتصادی معرفی کرد. در این گزارش آمده است که نقش فناوری در تنش‌های ژئوپلیتیکی، 11 هزار رهبر تجاری در ۱۲۱ کشور مورد مصاحبه را نگران کرده است.

جاسوسی و جنگ سایبری در چشم‌انداز دو ساله در رتبه پنجم قرار گرفت.

فاتوروس گفت:

«چندین عامل مؤثر، این پیچیدگی فزاینده را تشدید می‌کنند: تنش‌های ژئوپلیتیکی تشدید شده، زنجیره‌های تأمین به طور فزاینده پیچیده و مبهم، پذیرش سریع فناوری‌های نوظهور که آسیب‌پذیری‌های جدیدی را به همراه دارند و شبکه رو به رشد الزامات نظارتی بین‌المللی. همه این چالش‌ها با شکاف مهارتی فزاینده‌ای همراه هستند که توانایی مدیریت مؤثر خطرات سایبری را پیچیده‌تر می‌کند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.