about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گفته یکی از کارشناسان ارشد وزارت دفاع آمریکا در حوزه جنگ سایبری، خطرات ناشی از درگیری‌های سایبری قابل توجه هستند و نیروهای مشترک باید برای مقابله با این تهدیدات آماده شوند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این اظهارات در جریان نمایشگاه سایبری ۲۰۲۵ فرماندهی سامانه‌های فضایی نیروی فضایی آمریکا مطرح شد.

جان گارستکا، مدیر بخش جنگ سایبری، دیروز به صورت مجازی از پنتاگون سخنرانی اصلی این رویداد را ایراد کرد.

گارستکا که در دفتر معاون وزیر دفاع در بخش مدیریت پرتفوی سامانه‌های تسلیحاتی فعالیت می‌کند، اظهار داشت که حملات سایبری واقعی علیه زیرساخت‌های حیاتی تجاری در حال افزایش هستند.

او فضای سایبری را پنجمین حوزه نبرد پس از هوا، زمین، دریا و فضا دانست و گفت بسیاری از مردم به‌دلیل عدم دسترسی به شبیه‌سازی‌های این نوع حملات و پیامدهای آن، در درک تأثیر درگیری‌های سایبری با مشکل مواجه‌اند.

گارستکا بیان کرد:

آنچه ما از بازی‌های جنگی خود آموخته‌ایم این است که این یک تهدید جدی است و باید نیروهای مشترک را برای مقابله با آن آماده کنیم.

وی افزود که وزارت دفاع برای مقابله با چنین تهدیداتی، بر زیرساخت‌هایی تمرکز دارد که پشتیبانی از مأموریت‌های سامانه‌های فضایی را ممکن می‌سازند.

او اظهار کرد:

اگر آب یا برق یا سوخت قطع شود و نتوانید به بخش زمینی سامانه فضایی انرژی برسانید، در واقع چیزی جز یک نمایش ایستا نخواهید داشت. بنابراین بسیار مهم است که هنگام فکر کردن درباره امنیت سایبری سامانه‌های فضایی، زیرساخت‌های حیاتی پایگاه‌های وزارت دفاع و همچنین زیرساخت‌های حیاتی تجاری را مدنظر قرار دهیم، به‌ویژه وقتی سامانه‌های فضایی به آن‌ها وابسته هستند.

گارستکا همچنین تأکید کرد که ارزیابی صحیح ریسک، عنصر کلیدی در مقابله با تهدیدات سایبری است و این ارزیابی‌ها باید تمامی چرخه عمر سامانه را شامل شوند، نه فقط مراحل بهره‌برداری و نگهداری.

در مورد سامانه‌هایی که بیشترین خطر را در برابر حملات سایبری دارند، گارستکا گفت که دشمنان آمریکا از جمله چین، اغلب بر پایگاه صنعتی دفاعی تمرکز دارند.

او افزود:

نکته مهم این است که حملات سایبری می‌توانند خطوط تولید را مختل کنند و حتی به طور کامل آن‌ها را از کار بیندازند. چنین حملاتی می‌توانند تأثیر مستقیمی بر مأموریت‌های واقعی وزارت دفاع داشته باشند. ما در مورد فرضیه‌ها صحبت نمی‌کنیم. اگر عملیات سامانه‌های فضایی شما به پایگاه صنعتی دفاعی وابسته است، باید محافظت از این پایگاه را هم‌سطح با محافظت از خود سامانه فضایی، بخش فضایی یا بخش زمینی آن بدانید.

او همچنین بر اهمیت این نکته تأکید کرد که نیروهای نظامی باید پایگاه صنعتی دفاعی را به عنوان یک شریک کلیدی در مأموریت‌های خود ببینند و وزارت دفاع باید نیازمندی‌های لازم را در اختیار صنعت بگذارد تا بتوانند سامانه‌های فضایی نسل آینده را طراحی کنند، به جای آنکه قربانی عملیات جاسوسی سایبری دشمنان شوند.

وی تاکید کرد:

ما باید راهی برای حل مسئله هزینه‌ها پیدا کنیم تا این موضوع به واقعیت تبدیل شود.

گارستکا در پایان گفت که علی‌رغم چالش‌های مالی، انگیزه بالا برای دستیابی به سطح مورد نیاز امنیت سایبری ضروری است.

او عنوان کرد:

مهم‌ترین چیزی که می‌توانید به میدان نبرد بیاورید، انگیزه است؛ توانایی شناسایی نوع نیازمندی‌هایی که این سامانه‌های فضایی باید برآورده کنند و سپس باید بتوانید آن‌ها را تأمین مالی کنید.

نمایشگاه سالانه سایبری فرماندهی سامانه‌های فضایی که اکنون در هفتمین سال برگزاری خود قرار دارد، در پایگاه نیروی هوایی لس‌آنجلس در ال سگوندو، کالیفرنیا برگزار می‌شود و طی دو روز به موضوعات مرتبط با حوزه سایبر از جمله استراتژی و عملیات، امنیت سایبری، داده‌ها و هوش مصنوعی می‌پردازد.

 

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.