about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

نخستین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم فردا با حضور رییس جمهور و اعضای حقیقی و حقوقی برگزار می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان جلسه شورای عالی فضایی فردا نهم مهرماه با حضور دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور برگزار می‌شود. این نخستین جلسه شورای عالی فضایی در دولت چهاردهم است که در کمتر از ۳ ماه از تشکیل دولت، برگزار می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیما، وزیر ارتباطات، وزیر علوم، وزیر آموزش و پرورش و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از جمله اعضای حقوقی این شورا به شمار می‌روند و سید محمد آقامیری دبیری این شورا را عهده دار است. همچنین حجت الاسلام سید سعیدرضا عاملی، رضا تقی پور، رسول جلیلی، سید عزت الله انتظامی و محمدحسین انتظاری نیز از اعضای حقیقی این شورا هستند.

موضوع فیلترینگ از آغاز تشکیل دولت چهاردهم، مورد تاکید رئیس جمهور و متولیان این حوزه قرار گرفته است به طوری که ستار هاشمی وزیر ارتباطات در نخستین روز کاری‌اش در وزارت ارتباطات به سوالات خبرنگاران در مورد فیلترینگ پاسخ داد و گفت: سیاستگذاری محدودیت‌های اینترنت در وزارت ارتباطات اتفاق نمی‌افتد اما ما قطعاً در جریان مطالبات مردم هستیم. وضعیت موجود به واسطه استفاده از فیلترشکن‌ها وضعیت قابل قبولی نیست و این روش قطعاً باید بازطراحی شود.

وزیر ارتباطات همچنین به تازگی درباره موضوع فیلترینگ تاکید کرد که محور این کار، شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی است که در این رابطه سلسله جلساتی برگزار شده است و پیگیری‌ها ادامه دارد.

مسعود پزشکیان نیز در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران اعلام کرد که «مسأله فیلترینگ در دستور کار است و آن را در شورای امنیت هم مطرح خواهیم کرد.»

به نظر می‌رسد با توجه به مواضع دولت چهاردهم و اظهارات اخیر وزیر ارتباطات در حوزه فیلترینگ، این موضوع فردا در دستور کار اعضای شورای عالی فضای مجازی قرار بگیرد اما اینکه این موضوع صرفاً در یک جلسه رسیدگی شود و یا اینکه انتظار داشته باشیم اخبار مشخصی از حوزه فیلترینگ از جلسه فردا بیرون خواهد آمد، مشخص نیست.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/13 - 05:22- آسیا

هشدار امارات در مورد برنامه‌های تأیید نشده تلفن همراه

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی در مورد برنامه‌های تأیید نشده تلفن همراه هشدار داد.

آسیب‌پذیری
1404/05/13 - 05:16- آفریقا

آسیب‌پذیری آفریقا در برابر جرایم سایبری و هوش مصنوعی

آفریقا به طور فزاینده‌ای در برابر هوش مصنوعی، جرایم سایبری و مهندسی اجتماعی آسیب‌پذیر است.

افزایش
1404/05/12 - 19:05- هوش مصنوعي

افزایش درآمد سالانه در شرکت اُپن اِی آی

درآمد سالانه شرکت اُپن اِی آی دوبرابر شده و به ۱۲ میلیارد دلار رسیده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.