about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گفته رسانه‌های اسرائیلی، سازمان‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از اطلاعات و قابلیت‌های سایبری حماس شگفت‌زده شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وب‌سایت خبری اسرائیل هیوم (Israel Hayom) به شگفت‌زده شدن سازمان‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی پس از کشف قابلیت‌های اطلاعاتی و سایبری حماس اشاره کرد.

گروه مقاومت فلسطین پیش از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی در 7 اکتبر گذشته، ده‌ها دوربین را در شهرک‌های غزه و همچنین با استفاده از قابلیت‌های سایبری، تلفن‌های نظامیان اسرائیلی را هک کرد.

این گروه هکری تأکید کرد که حماس موفق به توسعه قابلیت‌های نظارتی از جمله پرواز هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز غزه و گرفتن تصاویر هوایی از شهرک‌های اسرائیلی شده است.

کارشناسان به اسرائیل هیوم گفتند که گروه مقاومت فلسطین از توانایی‌های اطلاعاتی درجه یک برخوردار است اما رژیم صهیونیستی تا 7 اکتبر آنها را کم اهمیت جلوه داده بود.

این اولین بار نیست که رسانه‌های اسرائیلی به توانایی‌های اطلاعاتی حماس اذعان می‌کنند. روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت (Yedioth Ahronoth) پیشتر گفته بود که جنبش مقاومت فلسطین از قبل از عملیات خود در 7 اکتبر در حال جمع‌آوری این قابلیت‌ها بوده است.

یوسی یوشوا (Yossi Yehoshua)، تحلیلگر امور نظامی این روزنامه اسرائیلی، به تفصیل توضیح داد که شاخه نظامی حماس، گردان‌های القسام، اسنادی حاوی جزئیات ساختاری تیپ چتربازان ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی و همچنین ترکیب اجتماعی آن، علاوه بر تصاویری از این تیپ و همچنین فرمانده سابق تیپ و سایر افسرانی که به تازگی خدمت خود را به پایان رسانده بودند، در اختیار دارد.

اوایل دسامبر 2023، نیویورک تایمز گزارش داد که مقامات اسرائیلی اطلاعاتی دریافت کرده‌اند که نشان می‌دهد حماس یک سال قبل از عملیات طوفان‌الاقصی در 7 اکتبر آماده یک عملیات مهم بوده، اما آنها تصمیم گرفتند هشدارها را نادیده بگیرند و معتقد بودند که توانایی آنها فراتر از توانایی‌های حماس است.
 

منبع:

تازه ترین ها
فروش
1404/08/06 - 19:54- آمریکا

فروش ۸ میلیون رکورد از بدهکاران بانکی مکزیک

عاملان تهدید ۸ میلیون رکورد از پایگاه داده بدهکاران بانکی مکزیک را برای فروش فاش کردند.

پیوستن
1404/08/06 - 17:58- اروپا

پیوستن فنلاند به سازوکار تالین برای تقویت دفاع سایبری اوکراین

فنلاند به عنوان سیزدهمین کشور برای تقویت دفاع سایبری اوکراین به سازوکار تالین پیوست.

تمرکز
1404/08/06 - 17:49- آمریکا

تمرکز مایکروسافت بر مقابله با تهدیدات سایبری

واحد جرایم دیجیتال مایکروسافت ادعا کرد که با تهدیدات سایبری از روسیه تا ردموند، ایالت واشنگتن، مبارزه می‌کند.