about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

«پاول دورف»، می گوید که تابستان امسال چت‌بات گراک (Grok) به پلتفرم تلگرام اضافه می‌شود و قابلیت‌های متنوعی ارائه می‌کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان , «پاول دورف»، مدیرعامل تلگرام تأیید کرده که تابستان امسال چت‌بات گراک (Grok) که از جمله محصولات شرکت xAI ایلان ماسک است، به پلتفرم تلگرام اضافه می‌شود و قابلیت‌های متنوعی ارائه می‌کند.

دورف این خبر را در کانال شخصی خود در تلگرام اعلام کرده است. او دراین‌باره گفت: «تابستان امسال، کاربران تلگرام به بهترین فناوری هوش مصنوعی موجود در بازار دسترسی خواهند داشت. من و ایلان ماسک بر سر یک همکاری یک‌ساله به توافق رسیده‌ایم تا چت‌بات گراک از شرکت xAI را برای بیش از یک میلیارد کاربر تلگرام در دسترس قرار داده و آن را در تمام اپلیکیشن تلگرام ادغام کنیم.»

چت‌بات گراک در تلگرام ادغام می‌شود

دورف همچنین در ادامه گفته که این همکاری وضعیت مالی تلگرام را بهبود می‌دهد. به‌این‌ترتیب، تلگرام از xAI مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار به‌صورت نقدی و سهام دریافت خواهد کرد و همچنین ۵۰ درصد از درآمد حاصل از فروش اشتراک‌های xAI در تلگرام را به‌دست می‌آورد.

مدیرعامل تلگرام همچنین ویدیویی از نحوه ادغام و کار چت‌بات گراک در تلگرام منتشر کرده است. این چت‌بات بعد از آغاز فعالیتش در تلگرام می‌تواند به سؤالات کاربران درباره مسائل مختلف پاسخ دهد. نحوه کار گراک در تلگرام نیز مشابه فعالیت نسخه وب این چت‌بات خواهد بود.

گراک از طریق بخش جستجوی تلگرام در دسترس کاربران قرار می‌گیرد و می‌تواند در مواردی مانند ادیت هوشمند متن، خلاصه‌کردن چت‌های بلند، خلاصه‌کردن اسناد، مشاهده اطلاعات لینک‌ها بدون باز کردن آنها و مدیریت گروه‌ها به کاربران تلگرام کمک کند.

همچنین کسب‌وکارهای فعال در تلگرام نیز می‌توانند از گراک برای پاسخگویی به پیام‌های دریافتی بهره بگیرند. از دیگر قابلیت‌های گراک در تلگرام می‌توان به راستی‌آزمایی اخبار و تولید استیکر و آواتار اشاره کرد.

افزوده شدن چت‌بات گراک به تلگرام می‌تواند قابلیت‌های این پیام‌رسان محبوب را دوچندان کند و مزایای فراوانی نیز برای کاربران به همراه داشته باشد.

پاول دورف همچنین اعلام کرده که تلگرام پریمیوم هم‌اکنون بیش از ۱۵ میلیون کاربر پولی دارد و این آمار تنها در عرض یک سال دوبرابر شده است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
قوانین
1404/09/29 - 13:03- آسیا

قوانین جدید چین برای پلتفرم‌های اینترنتی

چین قوانین جدیدی را برای تنظیم قیمت‌گذاری پلتفرم‌های اینترنتی وضع می‌کند.

هشدار
1404/09/29 - 12:23- آمریکا

هشدار گوگل به کارمندان دارای ویزای آمریکا

گوگل به کارمندان دارای ویزای آمریکا به دلیل تأخیر در سفارتخانه‌ها، نسبت به سفرهای بین‌المللی هشدار داد.

معاملات
1404/09/29 - 11:37- سایرفناوری ها

معاملات مراکز داده به بالاترین حد خود رسید

گزارش‌ها حاکی از آن است که رونق هوش مصنوعی، معاملات مراکز داده را به رکورد بالایی رسانده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.