about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ روزنامه اسرائیلی معاریو (Maariv)، پس از یک سری حملات هکری که شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی را هدف قرار داده بود، نسبت به گسترش حملات سایبری و یک کمپین دیجیتالی به رهبری ایران هشدار داد.

طبق گزارش روزنامه معاریو، هکرهایی که به حساب تلگرام نفتالی بِنِت (Naftali Bennett)، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، نفوذ کردند، یک روز قبل از انتشار عمومی محتوای حساب، پیام دیگری ارسال کردند. این روزنامه اعلام کرد که این حادثه ممکن است بخشی از یک عملیات سایبری گسترده‌تر باشد که هنوز در حال انجام است.

معاریو عنوان کرد که هکرها ادعا کرده‌اند به تلفن‌های همراه و حساب‌های رسانه‌های اجتماعی وزرای دولت، اعضای کِنِست، چهره‌های سیاسی و سایر مقامات نفوذ کرده‌اند.

درحالی‌که تأیید کامل هنوز در دست بررسی است، این روزنامه اعلام کرد:

«احتمالاً برنامه‌های تلفن‌های شخصیت‌های اسرائیلی مورد نفوذ قرار گرفته‌اند و دامنه فعالیت و عمق این نفوذ در روزهای آینده روشن خواهد شد.»

زمینه گسترده‌تر

این گزارش در بحبوحه افزایش نگرانی‌های امنیتی پس از بازداشت اخیر یک تبعه روس منتشر شد که متهم به اقدام تحت هدایت ایران است. دو روز پیش از آن، شین‌بت (Shin Bet) از بازداشت ویتالی زویاگینتسف (Vitaly Zvyagintsev) خبر داد که به عنوان یک کارگر خارجی مظنون به جرائم امنیتی مرتبط با اطلاعات ایران توصیف شده است.

بازرسان ادعا کردند که از اکتبر ۲۰۲۵، زویاگینتسف با فردی که خود را یک مأمور اطلاعاتی ایرانی به نام «رومان» معرفی می‌کرد و ظاهراً در روسیه مستقر بود، در تماس بوده است. وی تحت هدایت او و با استفاده از پوشش گردشگری، متهم به انجام مأموریت‌های شناسایی، عکاسی از زیرساخت‌ها و کشتی‌ها در بنادر داخل اراضی اشغالی و جاهای دیگر و در عین حال دریافت وجه از طریق کانال‌های دیجیتال است.

معاریو این پرونده را سی و چهارمین و احتمالاً سی و پنجمین مورد از موارد جاسوسی کشف شده توسط شین‌بت توصیف کرد و اظهار داشت که هنوز ممکن است موارد دیگری نیز پدیدار شود. این روزنامه اسرائیلی مدعی شد که ایران تلاش زیادی در جنگ دیجیتال علیه اسرائیل انجام می‌دهد که بر هک تلفن‌ها، حساب‌های دیجیتال و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی و همچنین استخدام جوانان، ساکنان و گردشگران اسرائیلی برای وظایف مرتبط با جاسوسی متمرکز است.

شکست رژیم صهیونیستی

در حالی که چنین فعالیت‌هایی ممکن است به پای جاسوسی سنتی نرسد، این روزنامه هشدار داد که این فعالیت‌ها پتانسیل آسیب جدی به امنیت ملی را دارند. این روزنامه صهیونیستی استدلال کرد که ایران بر عرصه دیجیتال تسلط یافته و به دنبال گسترش ترس، ایجاد این تصور است که هیچ کس از نفوذ سایبری در امان نیست، وفاداری عمومی و روحیه را تضعیف می‌کند.

این گزارش همچنین از تشکیلات امنیتی رژیم صهیونیستی انتقاد و به چندپارگی بین آژانس‌های مسئول دفاع سایبری، از جمله شین‌بت، اداره سایبری ملی، شورای امنیت ملی، ارتش و وزارت امنیت رژیم صهیونیستی اشاره کرد. این گزارش نتیجه‌گیری کرد که با وجود هک شدن حساب کاربری نخست وزیر سابق، اسرائیل در به دست گرفتن ابتکار عمل در فضای سایبری شکست خورده و چراغ‌ها هنوز در تهران روشن هستند و سیستم‌های ارتباطی، بانکی و سوخت ایران همچنان به طور عادی کار می‌کنند.

معاریو با مقایسه شکست‌های امنیتی گذشته، وضعیت سایبری فعلی را به رفتار رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان و نسبت به غزه قبل از 7 اکتبر تشبیه کرد و نسبت به الگوی آشنای دست کم گرفتن و به دنبال آن تأخیر در پاسخ هشدار داد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1404/12/01 - 14:52- سایرفناوری ها

آموزش چندزبانه از طریق اپلیکیشن یونسکو

یونسکو از طریق اپلیکیشن دیجیتال لِرن بیگ، آموزش چندزبانه را گسترش می‌دهد.

هشدار
1404/12/01 - 14:31- هوش مصنوعي

هشدار دبیرکل سازمان ملل در اجلاس هوش مصنوعی هند

دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنرانی خود در هند هشدار داد که هوش مصنوعی باید پتانسیل انسانی را تقویت کند.

کاهش
1404/12/01 - 14:06- هوش مصنوعي

کاهش سهام سالانه کارکنان توسط مِتا

شرکت مِتا، توزیع سالانه سهام خود را برای اکثر کارکنانش حدود ۵ درصد کاهش داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.