about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

وزیر دفاع روسیه به مقامات دستور داد تا به پروازهای پهپادهای آمریکایی بر فراز دریای سیاه پاسخ دهند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، وزارت دفاع روسیه هشداری آشکار مبنی بر اینکه مسکو ممکن است برای دفع هواپیمای جاسوسی آمریکایی اقدام قهرآمیز انجام دهد، صادر کرد.

وزارت دفاع روسیه به «شدت فزاینده» اخیر پرواز پهپادهای آمریکایی بر فراز دریای سیاه اشاره کرد و گفت که این پهپادها اطلاعات و هدف‌گیری سلاح‌های دقیقی را انجام می‌دهند که توسط کشورهای غربی برای حمله به تأسیسات روسیه در اختیار ارتش اوکراین قرار می‌گیرد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد:

این موضوع نشان‌دهنده مشارکت فزاینده آمریکا و سایر کشورهای ناتو در درگیری‌های اوکراین در کنار رژیم کی یف است. این گونه پروازها به طور قابل توجهی احتمال وقوع حوادث مربوط به هواپیماهای نظامی روسیه را افزایش می‌دهد که خطر رویارویی مستقیم بین ائتلاف و روسیه را افزایش می‌دهد. اعضای ناتو مسئولیت این عمل را بر عهده خواهند داشت.

این وزارتخانه بیان کرد که آندری بلوسف، وزیر دفاع، به ستاد کل دستور داده است که پیشنهاداتی را درباره واکنش عملیاتی به تحریکات ارائه کند.

واشنگتن و مسکو پیش از این بر سر پهپادهای آمریکایی در دریای سیاه با هم درگیر شده بودند.

در حادثه ای در سال 2023، یک جنگنده روسی به یک پهپاد آمریکایی در آنجا آسیب رساند و باعث سقوط آن شد.

تکرار چنین رویارویی می تواند تنش ها را بر سر جنگ در اوکراین بیشتر کند.

در 14 مارس 2023، یک جت جنگنده Su-27 نیروی هوایی روسیه یک پهپاد آمریکایی MQ-9 Reaper را رهگیری کرد و به آن آسیب رساند و باعث سقوط آن در دریای سیاه شد.

این حادثه اولین درگیری مستقیم بین نیروهای روسیه و ایالات متحده پس از جنگ سرد بود.

پنتاگون و فرماندهی آمریکا در اروپا پس از این حادثه اظهار کردند که دو هواپیمای سوخو-27 روسی سوخت را روی MQ-9 که در حال انجام یک مأموریت نظارتی معمول بر فراز دریای سیاه در حریم هوایی بین‌المللی بود، ریختند.

وزارت دفاع روسیه سپس اعلام کرد که پهپاد آمریکایی در نزدیکی مرز روسیه در حال پرواز بود و به منطقه ای که توسط مقامات روسیه ممنوع اعلام شده بود، نفوذ کرد.

روسیه مناطق وسیعی در نزدیکی کریمه را برای پروازها ممنوع اعلام کرده است.

از زمان الحاق غیرقانونی کریمه به روسیه در سال 2014 و مدت ها قبل از حمله روسیه به اوکراین در فوریه 2022، مسکو هواپیماهای جاسوسی ایالات متحده را به پرواز بسیار نزدیک به مرزهای این کشور متهم کرده است و در عین حال آمریکا نیز هشدارهای صادر شده از سوی روسیه را نادیده گرفته است.

بیانیه روز جمعه روسیه پس از حمله اوکراین به سواستوپل در آخر هفته با موشک های ATACMS ساخت آمریکا صورت گرفت که به گفته مقامات روسی، چهار کشته و حدود 150 زخمی برجای گذاشت.

مقامات روسی مدعی شده‌اند که آمریکا با ارائه اطلاعات و هدف‌گیری، مستقیماً در این حمله دست داشته و همچنین درباره اقدامات تلافی جویانه هشدار داده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
اصلاح
1404/11/22 - 18:36- هوش مصنوعي

اصلاح برنامه درسی کامپیوتر در انگلستان

انگلستان در حال اصلاح برنامه درسی کامپیوتر خود است تا از هوش مصنوعی و سواد دیجیتال در مرکز آموزشی استفاده کند.

بازجویی از مدیر اینستاگرام درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان

مدیر اینستاگرام در دادگاه درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان جوانان شهادت می‌دهد.

قانون
1404/11/22 - 15:55- هوش مصنوعي

قانون حذف محتوای دیپ‌فیک هوش مصنوعی در هند

هند قانون حذف سه‌ساعته برای محتوای دیپ‌فیک تولید شده توسط هوش مصنوعی را اجرا می‌کند.