about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

بیل کسیدی، سناتور جمهوری‌خواه، روز سه‌شنبه در نامه‌ای به وزیر خزانه‌داری، اسکات بسنِت، نسبت به احتمال دسترسی چین و دیگر دشمنان خارجی به داده‌های ژنتیکی بیش از ۱۵ میلیون مشتری شرکت 23 اند می در صورت فروش این شرکت هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، کسیدی که پزشک و نماینده ایالت لوئیزیانا است، گفت شرکت‌های چینی هم‌اکنون نیز در حال تلاش برای جمع‌آوری داده‌های ژنتیکی شهروندان آمریکایی هستند.

شرکت 23 اند می (23andMe) ماه گذشته اعلام ورشکستگی کرده و اعلام کرده که داده‌های ژنتیکی مشتریانش را به‌عنوان یک دارایی برای فروش در نظر دارد.

به گفته کسیدی در نامه‌ای جداگانه به 23 اند می، دادگاه نیز به این شرکت اجازه فروش پایگاه داده‌های ژنتیکی خود را داده است.

او در نامه‌اش به وزیر خزانه‌داری تأکید کرد که این وزارتخانه از اختیارات گسترده‌ای برای نظارت بر معاملات دارای خطرات امنیتی برخوردار است و باید از سازوکار کمیته سرمایه‌گذاری خارجی در ایالات متحده (CFIUS) برای جلوگیری از دسترسی دشمنان خارجی به این داده‌ها استفاده کند.

کسیدی که ریاست کمیته بهداشت، آموزش، کار و بازنشستگی سنا را بر عهده دارد، خاطرنشان کرد که 23 اند می هنوز برنامه مشخصی برای جلوگیری از دسترسی بیگانگان به داده‌های ژنتیکی یا سوءاستفاده از آن‌ها ارائه نکرده است.

در نامه کسیدی به شرکت آمده است برخی مصرف‌کنندگان گزارش داده‌اند که شرکت درخواست‌های حذف داده‌هایشان را تأیید نکرده یا گفته‌اند که سایت شرکت هنگام ارسال درخواست‌های حذف، کار نمی‌کرده است.

او خواستار پاسخگویی23 اند می به مجموعه‌ای از پرسش‌ها درباره نحوه محافظت از داده‌های کاربران شده است.

به گفته کسیدی، این شرکت تاکنون از تعیین یک نهاد بی‌طرف برای نظارت بر فروش و تضمین رعایت حریم خصوصی کاربران خودداری کرده، در حالی که این اقدام در پرونده‌های ورشکستگی مشابه امری رایج محسوب می‌شود.

او در نامه‌اش به بسنِت نوشت:

ما پیش‌تر هم شاهد بوده‌ایم که دشمنانی مانند چین تلاش کرده‌اند با بهره‌گیری از قوانین آمریکا، اطلاعاتی به دست آورند که می‌تواند علیه افراد یا منافع ملی ما به کار رود.

کمیسیون تجارت فدرال (FTC) نیز در ۳۱ مارس از وزارت دادگستری خواست اطمینان حاصل کند که هر خریداری برای 23 اند می، به سیاست‌های حریم خصوصی کنونی این شرکت پایبند بماند.

اندرو فرگوسن، رئیس این کمیسیون، به مسئولان ورشکستگی وزارت دادگستری گفت سیاست فعلی شرکت، نحوه استفاده از داده‌های ژنتیکی را محدود می‌کند.

او خواستار بررسی دقیق هرگونه معامله شد و یادآور شد که بیانیه حریم خصوصی 23 اند می تأکید می‌کند در صورت فروش یا انتقال شرکت، این بیانیه همچنان بر اطلاعات شخصی کاربران اعمال خواهد شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.