about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (NCSC) در مورد گروه‌های هکری روسی که سازمان‌ها و خدمات آنلاین بریتانیا را مختل کردند، هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (NCSC)، بخشی از سازمان اطلاعات جاسوسی بریتانیا (GCHQ)، هشداری صادر کرد که به هدف قرار گرفتن مداوم سازمان‌های بریتانیایی توسط گروه‌های هکری وابسته به دولت روسیه با هدف ایجاد اختلال در شبکه‌ها اشاره دارد.

سازمان‌ها، به ویژه مقامات دولتی محلی و اپراتورهای زیرساخت‌های حیاتی ملی، تشویق می‌شوند تا با آماده‌سازی و توانایی پاسخگویی به حملات منع سرویس (DoS)، دفاع خود را بررسی کنند و تاب‌آوری سایبری خود را بهبود بخشند.

کارشناسان معتقدند که اگرچه حملات منع سرویس معمولاً از پیچیدگی کمی برخوردارند، اما یک حمله موفقیت‌آمیز می‌تواند کل سیستم‌ها را مختل کند و با نیاز به تجزیه و تحلیل، دفاع در برابر آنها و بازیابی از آنها، هزینه قابل توجهی از نظر زمان، پول و تاب‌آوری عملیاتی برای سازمان‌ها داشته باشد.

در این هشدار اشاره شده که حملات مداوم گروه‌های هکری وابسته به روسیه، به جای سود مالی، ناشی از ایدئولوژی و حمایت غرب از اوکراین است و آنها خارج از کنترل مستقیم دولت عمل می‌کنند.

در دسامبر سال قبل، مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا در کنار شرکای بین‌المللی، اطلاعیه‌ای صادر کرد که در آن گروه‌های هکری طرفدار روسیه به دلیل هدف قرار دادن نهادهای دولتی و بخش خصوصی در کشورهای عضو ناتو و سایر کشورهای اروپایی که به عنوان مخالف جاه‌طلبی‌های ژئوپلیتیکی روسیه دیده می‌شوند، مورد انتقاد قرار گرفتند.

جاناتان اِلیسون (Jonathon Ellison)، مدیر تاب‌آوری ملی مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا، گفت:

«ما همچنان شاهد گروه‌های هکری همسو با روسیه هستیم که سازمان‌های بریتانیا را هدف قرار می‌دهند و اگرچه حملات منع سرویس ممکن است از نظر فنی ساده باشند، اما تأثیر آنها می‌تواند قابل توجه باشد. این حملات با تحت‌الشعاع قرار دادن وب‌سایت‌های مهم و سیستم‌های آنلاین، می‌توانند مانع از دسترسی مردم به خدمات ضروری شوند که هر روز به آنها وابسته هستند. از همه سازمان‌ها، به ویژه سازمان‌هایی که در هشدار امروز شناسایی شده‌اند، خواسته می‌شود که اکنون با بررسی و اجرای دستورالعمل‌های رایگان مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا برای محافظت در برابر حملات منع سرویس و سایر تهدیدات سایبری، اقدام کنند.»

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا پیوسته فعالیت‌های سایبری مخرب روسیه و حامیان آن را مورد انتقاد قرار داده است. در سال ۲۰۲۳، این مرکز پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، سازمان‌ها را از خطر نوظهور ناشی از دشمنان وابسته به دولت آگاه کرد.

همچنین سازمان‌ها تشویق می‌شوند تا با جمع‌آوری تهدیدات سایبری تشدید شده مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا همکاری کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.