about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

آژانس سایبری سوئیس هشدار داد که یک بدافزار از طریق نامه جعلی از اداره هوشناسی این کشور ارائه شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره فدرال امنیت سایبری سوئیس (OFCS) در مورد ارسال نامه‌های جعلی توسط هکرها از سازمان هواشناسی برای انتشار بدافزارها هشدار داد.

براساس نامه‌های پستی که به تاریخ 12 نوامبر امسال منتشر شده‌اند، هکرها به مردم یک اپلیکیشن آب‌وهوای جدید توسعه‌یافته توسط آژانس، موسوم به «MeteoSwiss»، حاوی یک کد QR ارائه می‌دهند که افراد را به یک برنامه مخرب توسعه‌یافته توسط کلاهبرداران هدایت می‌کند.

به گفته اداره فدرال امنیت سایبری سوئیس، با اسکن کد QR موجود در نامه، کاربر بدافزار معروف به «Coper» و «Octo2» را دانلود می‌کند. هنگام نصب برنامه جعلی، این برنامه تلاش می‌کند تا داده‌های حساس مانند جزئیات ورود به سیستم بیش از 383 برنامه تلفن همراه، از جمله برنامه‌های بانکداری الکترونیک را به سرقت ببرد.

استفاده از فریب‌های دنیای واقعی برای آلوده کردن افراد به بدافزار به دلیل هزینه‌های اضافی که عملیات‌های فیزیکی در مقایسه با هک آنلاین دارد، غیرمعمول است؛

در حالیکه استفاده از سرویس پستی برای ارائه بدافزار نادر است، اما بی‌سابقه نیست. مایکروسافت قبلاً تأیید کرده بود که مجرمان بسته‌های تقلبی را ارسال کرده‌اند که شبیه محصولات آفیس این شرکت هستند تا از مردم کلاهبرداری کنند.

کدهای QR در کمپین‌های فیشینگ آنلاین استفاده شده‌اند و کدهای تقلبی در دنیای واقعی مورد استفاده قرار گرفته‌اند؛ برای مثال روی کدهای قانونی روی ماشین‌های بلیط پارکینگ در بریتانیا بدافزار نصب شده بود تا رانندگان به وب‌سایت‌های جعلی هدایت شوند.

اداره فدرال امنیت سایبری سوئیس فاش نکرد که چه تعداد از افراد تحت تأثیر نامه‌های جعلی قرار گرفته‌اند، اما گفت که برنامه جعلی به طور ناقص از برنامه واقعی «Alertswiss» ساخته شده توسط دفتر حفاظت مدنی کشور تقلید کرده است.

فقط گوشی‌های اندرویدی تحت تأثیر قرار گرفتند. افرادی که برنامه جعلی را نصب کرده‌اند تشویق شدند تا دستگاه‌های خود را به تنظیمات کارخانه بازنشانی کنند.

آژانس سوئیسی هشدار داد :

«آیا چنین نامه‌ای دریافت کرده‌اید؟ لطفاً آن را به صورت الکترونیکی با استفاده از فرم گزارش برای ما ارسال کنید. به این ترتیب به اداره فدرال امنیت سایبری کمک خواهید کرد تا اقدامات مناسب را انجام دهد. سپس نامه را از بین ببرید. ما قبلاً شروع به اجرای اقدامات حفاظتی کرده‌ایم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.