about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

اداره تحقیقات فدرال با انتشار یک هشدار ملی درباره حملات سایبری احتمالی علیه خودروساز تسلا هشدار داده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، طبق گزارش‌های اخیر، افراط‌گرایان چپ‌گرا کارزاری علیه این شرکت و مالک آن، ایلان ماسک، که ریاست وزارت بهره‌وری دولت (DOGE) در دولت دونالد ترامپ را بر عهده دارد، آغاز کرده‌اند.

طبق بیانیه‌ای که اف بی آی (FBI) در تاریخ ۲۱ مارس منتشر کرد، از ژانویه ۲۰۲۵ تاکنون حملاتی علیه خودروهای الکتریکی تسلا در دست‌کم ۹ ایالت آمریکا ثبت شده است.

این حملات شامل آتش‌سوزی عمدی، تیراندازی و تخریب اموال بوده است.

نشانه‌های به‌جا مانده در صحنه جرم اغلب شامل شعارهایی علیه افرادی است که مهاجمان آن‌ها را نژادپرست، فاشیست یا مخالف سیاسی تلقی می‌کنند.

اداره تحقیقات فدرال اعلام کرد که این اقدامات معمولاً توسط افراد مهاجمِ منفرد انجام می‌شود و روش‌های ساده‌ای مانند بمب‌های دست‌ساز و سلاح گرم به کار گرفته می‌شود. این حملات اغلب در ساعات شب رخ می‌دهند.

پم بوندی، دادستان کل ایالات متحده، این حملات را تروریسم داخلی نامیده و تأکید کرده که پیگیری قضایی عاملان این اقدامات ادامه خواهد داشت.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، نیز اعلام کرده که احتمالاً خشونت‌های علیه تسلا را به‌عنوان حملات تروریستی طبقه‌بندی خواهد کرد.

برخی از فعالان چپ‌گرا فراتر از حملات فیزیکی رفته و اقدام به افشای اطلاعات شخصی مالکان تسلا در آمریکا کرده‌اند.

این اطلاعات شامل آدرس‌های محل سکونت آن‌ها بوده که امنیت و حریم خصوصی این افراد را به خطر انداخته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
سناتورها
1404/05/16 - 10:50- آمریکا

سناتورها به دنبال پاسخ‌گویی یونایتدهلث در مورد افشای اطلاعات بیماران

دو سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به شرکت یونایتد هلث خواستار توضیح درباره‌ی افشای گسترده اطلاعات در شرکت زیرمجموعه آن، اپیسورس شدند.

اجبار
1404/05/16 - 10:32- امنیت زیرساخت

اجبار خودروسازان به بهبود حریم خصوصی کاربران

هرچند بسیاری از خودروسازان در محافظت از حریم خصوصی کاربران وب‌سایت و پورتال‌های مشتری عملکرد ضعیفی دارند، اما یک شرکت پس از جریمه شدن، تغییرات چشم‌گیری در سیاست‌های خود ایجاد کرده است.

تبرئه
1404/05/16 - 10:25- آمریکا

تبرئه هم‌بنیان‌گذار تورنادو کش از اتهام پول‌شویی

روز چهارشنبه، یکی از هم‌بنیان‌گذاران سرویس میکس ارز دیجیتال تورنادو کش در دادگاهی فدرال در نیویورک، به جرم تبانی برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار انتقال پول بدون مجوز مجرم شناخته شد.