about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

در همان حال که مسئولان دولت پزشکیان از تلاش برای رفع فیلترینگ می‌گویند، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از بازگشت طرح صیانت خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در حالی که چندین ماه از آغاز کار دولت چهاردهم به ریاست دکتر مسعود پزشکیان می‌گذرد، کماکان فشار مردم در شبکه های اجتماعی و همچنین رسانه‌ها برای پیگیری وعده رفع فیلترینگ پابرجا است. در همان حال که مسئولات دولت از تلاش برای رفع محدودیت‌های اینترنت با همکاری نهادهای تصمیم‌گیر می‌گوید، به نظر می‌رسد طرح صیانت دوباره در مجلس مطرح خواهد شد.

بازگشت طرح صیانت به مجلس

سیدعلی یزدی‌خواه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، طی مصاحبه با شبکه خبری ایران ۲۴ اعلام کرد که کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، کمیته رسانه و فضای مجازی را با تمرکز روی فضای مجازی و رسانه فعال کرده است. به گفته او، در این کمیته که برخی از نمایندگان مجلس هم عضوش شده‌اند، طرحی موسوم به نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی که در مجلس قبلی مطرح بود و به مرحله رای‌گیری نهایی در صحن مجلس نرسید، پیگیری می‌شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اشاره کرد که طرح مذکور با تغییراتی اعمال‌شده توسط اعضای کمیته رسانه و فضای مجازی تدوین شده و توسط هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول شده است. این طرح در مقطع کنونی انتظار ارجاع به کمیسیون فرهنگی را می‌کشد. یزدی‌خواه عنوان کرد که امیدوارند بتوانند بالاخره این طرح را با هدف ساماندهی فضای مجازی دنبال کنند و به نتیجه برسانند.

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.