about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شنبه شب و پیش از حمله موشکی ایران، برق شهرهای سرزمین‌های اشغالی در اثر حمله گروه هکری انتقام‌جویان سایبری قطع و به ساکنان گفته شد برای جنگ آماده شوند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پیش از پرتاب موشک‌های ایران به سمت رژیم صهیونیستی، گروه هکری انتقام‌جویان سایبری (Cyber Avengers) یک حمله سایبری را علیه اداره ملی توزیع برق این رژیم (IEC) ترتیب داد و باعث اختلال در وب‌سایت‌های اسرائیلی و قطع برق در چندین شهر از جمله تل‌آویو شد.

در همان شب حمله، به ساکنان توصیه شده بود تا آب و غذا و اقلام ضروری را ذخیره کنند و آماده جنگ شوند.

پیش از حمله ایران، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود که آماده دفاع است.

گروه هکری انتقام‌جویان سایبری در کانال تلگرامی خود نوشت :

«کنترل شبکه برق شما همیشه در دستان ما (انتقام‌جویان سایبری) بوده است. شب بخیر تل‌آویو!»

این گروه هکری ادامه داد که گابی پورتنوی، مدیرکل اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی، باید به نوشیدن قهوه بیش از پیش ادامه دهد زیرا شب‌های سختی درپیش دارد.

انتقام‌جویان سایبری اعلام کردند :

«ما خطوط انتقال برق و اعزام نیروگاه‌های تل‌آویو را از مدار خارج کردیم! ما به شما هشدار داده بودیم که سیاست‌های خود را تغییر دهید!»

افزایش تنش‌ها باعث نگرانی بین‎‌المللی شده است و کارشناسان معتقدند که جنگ اسرائیل و حماس در غزه ممکن است به بقیه خاورمیانه سرایت کند.

دانیل هاگاری (Daniel Hagari)، سخنگوی ارشد ارتش رژیم صهیونیستی، مدعی شد که حمله از خاک ایران گواه روشنی بر تشدید درگیری در خاورمیانه و توقف پنهان شدن ایران در پشت نیروهای نیابتی خواهد بود.

هاگاری ادعا کرد که اسرائیل در ماه‌های اخیر توانایی‌های تهاجمی و دفاعی خود را بهبود بخشیده است. او گفت :

«ما می‌دانیم که در صورت نیاز چگونه عمل کنیم.»

به گفته این مقام اسرائیلی، اریک کوریلا (Erik Kurilla)، رئیس فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا برای ارزیابی استراتژیک با رهبران نظامی اسرائیل وارد اراضی اشغالی شده است.

گروه انتقام‌جویان سایبری پس از منتشر کردن ویدئوی زیر در کانال تلگرامی خود گفت : 

 

«بازی تمام شد!»

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.