about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

شنبه شب و پیش از حمله موشکی ایران، برق شهرهای سرزمین‌های اشغالی در اثر حمله گروه هکری انتقام‌جویان سایبری قطع و به ساکنان گفته شد برای جنگ آماده شوند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پیش از پرتاب موشک‌های ایران به سمت رژیم صهیونیستی، گروه هکری انتقام‌جویان سایبری (Cyber Avengers) یک حمله سایبری را علیه اداره ملی توزیع برق این رژیم (IEC) ترتیب داد و باعث اختلال در وب‌سایت‌های اسرائیلی و قطع برق در چندین شهر از جمله تل‌آویو شد.

در همان شب حمله، به ساکنان توصیه شده بود تا آب و غذا و اقلام ضروری را ذخیره کنند و آماده جنگ شوند.

پیش از حمله ایران، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود که آماده دفاع است.

گروه هکری انتقام‌جویان سایبری در کانال تلگرامی خود نوشت :

«کنترل شبکه برق شما همیشه در دستان ما (انتقام‌جویان سایبری) بوده است. شب بخیر تل‌آویو!»

این گروه هکری ادامه داد که گابی پورتنوی، مدیرکل اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی، باید به نوشیدن قهوه بیش از پیش ادامه دهد زیرا شب‌های سختی درپیش دارد.

انتقام‌جویان سایبری اعلام کردند :

«ما خطوط انتقال برق و اعزام نیروگاه‌های تل‌آویو را از مدار خارج کردیم! ما به شما هشدار داده بودیم که سیاست‌های خود را تغییر دهید!»

افزایش تنش‌ها باعث نگرانی بین‎‌المللی شده است و کارشناسان معتقدند که جنگ اسرائیل و حماس در غزه ممکن است به بقیه خاورمیانه سرایت کند.

دانیل هاگاری (Daniel Hagari)، سخنگوی ارشد ارتش رژیم صهیونیستی، مدعی شد که حمله از خاک ایران گواه روشنی بر تشدید درگیری در خاورمیانه و توقف پنهان شدن ایران در پشت نیروهای نیابتی خواهد بود.

هاگاری ادعا کرد که اسرائیل در ماه‌های اخیر توانایی‌های تهاجمی و دفاعی خود را بهبود بخشیده است. او گفت :

«ما می‌دانیم که در صورت نیاز چگونه عمل کنیم.»

به گفته این مقام اسرائیلی، اریک کوریلا (Erik Kurilla)، رئیس فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا برای ارزیابی استراتژیک با رهبران نظامی اسرائیل وارد اراضی اشغالی شده است.

گروه انتقام‌جویان سایبری پس از منتشر کردن ویدئوی زیر در کانال تلگرامی خود گفت : 

 

«بازی تمام شد!»

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.