about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

گروه هکری «Anonymous for Justice» اعلام کرد که به سیستم‌های کامپیوتری وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی نفوذ کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرها به سیستم‌های کامپیوتری وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی حمله کردند. این وزارتخانه همچنان در حال ارزیابی خسارت است.

وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی در پستی در پلتفرم X (توییتر سابق) اعلام کرد :

«کارشناسان وزارتخانه و سایر متخصصان در حال بررسی این حادثه و پیامدهای آن هستند. در حال حاضر دامنه مطالب نقض شده همچنان در دست بررسی است و بررسی محتوا و دامنه مطالب فاش شده و منبع آنها زمان می‌برد. پس از بررسی‌های اولیه مشخص شد که هیچ‌گونه خسارتی به خدمات این وزارتخانه وارد نشده است.»

گروهی به نام «Anonymous for Justice» مسئولیت این حمله سایبری را بر عهده گرفت که شامل هک حدود 300 گیگابایت داده بود. این گروه در وب‌سایت خود اظهار داشت کرد که تا پایان جنگ در غزه به حمله به رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.

گروه هکری فایل‌های به دست آمده مانند اسناد قانونی، از جمله پیش‌نویس توافق‌نامه‌های دوجانبه و قراردادهای محرمانه را منتشر کرده است.

این حمله در حالی صورت گرفت که اسرائیل خود را برای واکنش ایران نسبت به حمله به کنسولگری در دمشق و شهادت محمدرضا زاهدی آماده کرده است.

کارشناسان اسرائیلی عنوان کردند که تشکیلات امنیتی رژیم صهیونیستی برای سناریوهای مختلفی از حملات موشکی تا حمله به اهداف اسرائیلی خارج از مناطق اشغالی و حتی پرتاب موشک‌های بالستیک از سوی ایران آماده‌باش هستند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم، در بیانیه‌ای خطاب به کابینه ادعا کرد :

«سال‌هاست که ایران مستقیماً علیه ما فعالیت می‌کند. اسرائیل علیه ایران و فرستادگانش چه دفاعی و چه تهاجمی کار می‌کند. ما می‌دانیم چگونه از خود دفاع کنیم؛ هر کسی که باشد. اگر قصد دارد به ما صدمه بزند، ما به او صدمه خواهیم زد.»

منبع:

تازه ترین ها
اجرای
1404/06/27 - 17:43- اروپا

اجرای طرح تشخیص چهره در غرب لندن

منطقه غرب لندن، اجرای طرح دوربین مداربسته تشخیص چهره با هوش مصنوعی را تصویب کرد.

تصویب
1404/06/27 - 16:52- آمریکا

تصویب استانداردهای جدید در معاملات دارایی‌های دیجیتال

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، استانداردهای جدیدی را برای معاملات دارایی‌های دیجیتال تصویب کرد.

سقوط
1404/06/27 - 16:50- اروپا

سقوط ۵۵ درصدی سهام تأمین‌کننده جگوار لندرور

سهام یکی از تأمین‌کنندگان خودروسازان بریتانیایی روز چهارشنبه ۵۵ درصد سقوط کرد؛ زیرا این شرکت هشدار داد که حمله سایبری به جگوار لندرور بر کسب‌وکارش اثر گذاشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.