about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

غول انرژی ایتالیایی اِنی، از حمله سایبری به شرکت ملیتا خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت انرژی ایتالیایی اِنی (Eni) گزارش‌هایی مبنی بر حمله سایبری به شرکت نفت و گاز ملیتا (Mellitah)، که در آن سهام دارد، را تأیید کرد.

به گفته منابع محلی، این حمله که به گروه هکری «RansomHub» نسبت داده شد، پس از تهدید این گروه به افشای یک ترابایت داده در صورت عدم پرداخت 50 میلیون دلار باج، نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است.

اِنی به ذینفعان اطمینان داد که نفوذ سایبری بر فعالیت‌های تولیدی یا عملیاتی تأثیری نداشته و تلاش‌ها برای بازگرداندن سیستم‌های فناوری اطلاعات آسیب‌دیده را تأیید می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/25 - 10:45- آفریقا

هشدار اینترپل نسبت به تهدیدات سایبری پیچیده علیه بخش‌های کلیدی آفریقا

اینترپل در گزارشی نسبت به تهدیدات سایبری پیچیده علیه بخش‌های کلیدی آفریقا و ایجاد خسارات قابل توجه هشدار داد.

معامله
1404/05/25 - 10:31- تروریسم سایبری

معامله 305 میلیون دلاری استارت‌آپ‌های امنیت سایبری اسرائیلی و آمریکایی

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی فایندگز توسط شرکت آمریکایی دیجینکس در معامله‌ای به ارزش ۳۰۵ میلیون دلار خریداری شد.

متهم
1404/05/25 - 10:04- جرم سایبری

متهم شدن هکرهای روسی به خرابکاری در سد نروژ

پلیس نروژ ادعا کرد که هکرهای طرفدار روسیه پشت خرابکاری سد در ماه آوریل بوده‌اند.