about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به خطوط هوایی ژاپن

خطوط هوایی ژاپن مورد حمله سایبری قرار گرفت و باعث تأخیر در پروازهای داخلی و بین‌‍المللی شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ خطوط هوایی ژاپن (JAL) در 26 دسامبر امسال اعلام کرد که مورد حمله سایبری قرار گرفته که باعث تأخیر در برخی از پروازهای داخلی و خارجی این شرکت شده است.

خطوط هوایی ژاپن در پستی در پلتفرم X (توییتر سابق) گفت که با مشکلات شبکه مواجه شده است؛ این شرکت عنوان کرد که به طور موقت روتری را که باعث اختلال در عملکرد سیستم می‌شد، خاموش کرده و همچنین فروش بلیت پروازهای 26 دسامبر را به حالت تعلیق درآورده است.

رسانه‌های محلی گفتند که حداقل 9 پرواز داخلی توسط خطوط هوایی ژاپن (ژاپن ایرلاینز)، دومین شرکت بزرگ هواپیمایی ژاپن پس از آل نیپون ایرویز (ANA) به تأخیر افتاد.

این شرکت در شبکه اجتماعی X نوشت:

«ما علت این موضوع را شناسایی و بررسی کردیم. ما در حال بررسی وضعیت بازیابی سیستم هستیم. فروش برای پروازهای داخلی و خارجی به حالت تعلیق درآمده است. ما بابت هر گونه ناراحتی ایجاد شده عذرخواهی می‌کنیم.»

آل نیپون ایرویز گفت که هیچ نشانه‌ای از حمله به سیستم‌های خود ندیده است.

چندی پیش، امریکن ایرلاینز برای مدت کوتاهی تمام پروازها را به مدت یک ساعت متوقف کرد و سفر هزاران نفر در شب کریسمس به دلیل نقص فنی در سخت‌افزار شبکه مختل شد.

خطوط هوایی ژاپن آخرین شرکت ژاپنی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

آژانس فضایی ژاپن موسوم به «Jaxa» نیز در سال 2023 اعلام کرد که احتمالاً توسط یک حمله سایبری از سوی افراد ناشناس نقض شده، اما به اطلاعات حساس در مورد موشک‌ها یا ماهواره‌ها دسترسی صورت نگرفته است.

در همان سال، بندر ناگویا، یکی از شلوغ‌ترین بندرهای ژاپن، با یک حمله باج‌افزاری مختل شد؛ که این حمله به لاک‌بیت (Lockbit)، یک گروه هکری مستقر در روسیه، نسبت داده شد.

مرکز ملی آمادگی حوادث و استراتژی امنیت سایبری ژاپن، سازمان مسئول دفاع در برابر حملات سایبری، در سال 2023 اعلام کرد که به مدت 9 ماه توسط هکرها نقض شده است.

در سال 2022، دولت ژاپن عنوان کرد که یک حمله سایبری باعث اختلال در تأمین کننده تویوتا شده و این خودروساز پرفروش را مجبور به توقف فعالیت در کارخانه‌های داخلی برای یک روز کرده است.

اخیراً نیکونیکو (Niconico)، وب‌سایت محبوب ژاپنی اشتراک ویدیو، خدمات خود را در ماه ژوئن به حالت تعلیق درآورد زیرا تحت یک حمله سایبری گسترده قرار گرفته بود. 
 

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.