about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

یک حمله سایبری گسترده باعث شد ۶۰۰ دانش‌آموز و کارمند یکی از کالج‌های بزرگ مالتا در روزهای اخیر دسترسی خود را به حساب‌های مایکروسافت تیمز از دست بدهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این حمله به کالج سنت آلبرت د گریت صورت گرفت و نگرانی‌هایی درباره از بین رفتن داده‌های آموزشی و اطلاعات حساس ایجاد کرده است.

پلیس مالتا تأیید کرد که سه گزارش از حمله سایبری دریافت کرده است، اما به دلیل قرار داشتن تحقیقات در مراحل اولیه، از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

کشیش آرون زهرا، رئیس کالج، بیان کرد که این مؤسسه که دارای مدارس ابتدایی و متوسطه در والتا و یک مهدکودک در فگورا است، در ۵ مارس و در جریان تعطیلات کارناوال متوجه این حمله شد.

او توضیح داد:

متوجه شدیم که حساب‌های ما به‌طور خودکار از مایکروسافت تیمز خارج شده‌اند.

در این حمله ۱۲۰ کارمند و ۴۵۰ دانش‌آموز دسترسی خود را از دست دادند.

حساب‌های هک‌شده حاوی مطالب آموزشی، تکالیف و ارتباطات بین کارکنان و مدیریت بودند.

برخی از حساب‌های آسیب‌دیده اطلاعات حساس مربوط به پرونده‌های اجتماعی را نیز در خود داشتند.

بااین‌حال، ایمیل‌های کارکنان و دانش‌آموزان تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

کالج بلافاصله موضوع را به واحد جرایم سایبری پلیس گزارش داد و رئیس کالج از واکنش سریع مقامات پلیس تقدیر کرد.

وی اظهار کرد:

در عرض دو ساعت پس از گزارش حادثه، هم من و هم کارشناس فناوری اطلاعات کالج تماس‌هایی از این واحد دریافت کردیم. آن‌ها این پرونده را بسیار جدی گرفته‌اند.

کالج همچنین با مایکروسافت تماس گرفت که این حمله را تأیید و تحقیقات خود را آغاز کرد.

مایکروسافت وعده داده است که ظرف هشت روز به‌روزرسانی جدیدی ارائه کند.

در همین حال، کالج یک جایگزین موقت برای ادامه فعالیت‌های آموزشی در نظر گرفته است.

پلتفرم مایکروسافت تیمز پس از همه‌گیری کرونا به یکی از ابزارهای کلیدی در سیستم آموزشی مالتا تبدیل شده است.

این پلتفرم امکان چت، کنفرانس ویدیویی و به اشتراک‌گذاری فایل را فراهم می‌کند و به دانش‌آموزان و معلمان اجازه می‌دهد به‌طور یکپارچه روی پروژه‌ها همکاری کنند.

برخی منابع آموزشی عنوان کردند که ممکن است مدارس دیگری نیز مورد حمله قرار گرفته باشند یا در هفته‌های آینده هدف قرار بگیرند که این موضوع نگرانی‌ها درباره یک کمپین هک گسترده‌تر را افزایش داده است.

تحقیقات همچنان ادامه دارد و کالج به‌طور کامل با مقامات همکاری می‌کند تا میزان خسارت مشخص و عاملان حمله شناسایی شوند.

 

منبع:

تازه ترین ها
شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

انتشار
1404/11/18 - 15:31- آمریکا

انتشار گزارش دوم کمیسیون تجارت فدرال به کنگره

کمیسیون تجارت فدرال آمریکا دومین گزارش خود را به کنگره ارائه کرد که جزئیات تلاش‌های این نهاد برای مقابله با باج‌افزار و سایر حملات سایبری را تشریح می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.