about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

هکرها به سیستم‌های اطلاعاتی عمومی در 3 فرودگاه مختلف کانادا دسترسی یافتند و پیام‌هایی به طرفداری از حماس پخش شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پس از دسترسی هکرها به سیستم‌های اطلاعاتی عمومی در 3 فرودگاه مختلف کانادا، از جمله دو فرودگاه در بریتیش کلمبیا، تحقیقات متعددی در حال انجام است.

این نقض سایبری پس از دسترسی هکرها به صفحات اطلاعات ترمینال و سیستم بلندگوی عمومی، برخی پروازها در فرودگاه بین‌المللی کلونا (Kelowna) را برای مدت کوتاهی به تأخیر انداخت. این صفحات پیام‌هایی به طرفداری از حماس را نشان می‌دادند که می‌گفتند:

«اسرائیل جنگ را باخت، حماس پیروز شد.»

این نمایشگرها همچنین از دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، به عنوان خوک یاد می‌کردند.

هر کسی که به سیستم‌های فرودگاه دسترسی پیدا کرده بود، بلندگوهای عمومی را نیز برای پخش پیام‌های صوتی در اختیار گرفته بود.

سام سمادار (Sam Samaddar)، مدیرعامل فرودگاه کلونا، گفت:

«ما یک طرح واکنش امنیت سایبری داریم؛ و بنابراین، ما آن را دیروز عصر فعال کردیم. ما توانستیم خیلی خیلی سریع آن پیام‌ها را جدا و قطع کنیم؛ و سپس، تحقیقات را در مورد آنچه اتفاق افتاده بود، رهبری کنیم. بنابراین، ما روی آن متمرکز هستیم.»

تصاویر منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی از فرودگاه، کارکنان را در حال استفاده از بلندگوهای دستی برای برقراری ارتباط با مسافران نشان می‌دهد.

سمادار اظهار داشت که دو پرواز تحت تأثیر قرار گرفتند، یکی از پروازها 4 ساعت و دیگری 2 ساعت تأخیر داشت.

کارکنان فرودگاه بلافاصله به پلیس سلطنتی کانادا (RCMP) اطلاع دادند.

سازمان حمل و نقل کانادا تأیید کرد که در حال بررسی این حادثه و همچنین حملات سایبری مشابه در فرودگاه بین‌المللی ویکتوریا و فرودگاه بین‌المللی ویندزور در اُنتاریو است.

حادثه دیگری نیز در فرودگاه بین‌المللی هریسبورگ (Harrisburg) در پنسیلوانیا رخ داد که در آن یک اطلاعیه صوتی درباره بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، پخش شد.

اداره فرودگاه ویکتوریا در بیانیه‌ای اعلام کرد:

«یک شخص ثالث از طریق یک ارائه دهنده نرم‌افزار به سیستم صوتی خارجی مبتنی بر ابر این مرکز دسترسی پیدا کرده است. در نتیجه، فایلی حاوی محتوای صوتی غیرمجاز به صورت خارجی آپلود و برای چند دقیقه در سراسر ترمینال پخش شد. تیم عملیاتی ما بلافاصله واکنش نشان داد و با موفقیت پخش را متوقف کرد.»

در ادامه این بیانیه آمده است که هیچ تأخیر عملیاتی، اختلال یا لغو پروازی در نتیجه این حادثه وجود نداشته است. گوردون فیلیپس (Gordon Phillips)، معاون منطقه‌ای شرکت امنیت سایبری فورتی‌نت (Fortinet)، به سی‌تی‌وی نیوز گفت که شرکتش در نیمه اول سال ۲۰۲۵، ۱۲ میلیارد حمله سایبری را در کانادا ردیابی کرده است.

او ادعا کرد که عوامل مخرب دائماً در حال آزمایش سیستم‌های امنیتی برای یافتن آسیب‌پذیری‌ها هستند.

وی افزود:

«مدیریت مداوم مواجهه با تهدید، کلیدی است. اطمینان از آموزش کارکنان، تفاوتی با ایمنی محل کار در هر سازمان دیگری ندارد. سایبر باید به یک گفتگوی منظم در این مورد تبدیل شود. آگاهی از امنیت سایبری در هر سازمانی بسیار مهم است.»

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/09/26 - 09:38- آسیا

هشدار کارشناسان اماراتی نسبت به تهدیدات سایبری علیه مسافران

کارشناسان امارات متحده عربی نسبت به تهدیدات سایبری و حملات فیشینگ علیه مسافران هشدار دادند.

پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.