about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

بزرگ‌ترین اپراتور تلفن همراه ژاپن موسوم به «NTT Docomo» اعلام کرد که حمله سایبری باعث اختلال در برخی خدمات شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ «NTT Docomo»، بزرگ‌ترین اپراتور تلفن همراه ژاپن، گزارش داد که پس از یک حمله سایبری که به طور موقت فعالیت‌ها را مختل کرده، در حال تلاش برای بازیابی خدمات است.

این شرکت مستقر در توکیو در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک حمله منع سرویس توزیع شده (DDoS) با نقض سیستم شرکت، شبکه‌ای را با ترافیک ناخواسته از منابع متعدد سرازیر و برخی خدمات را از دسترس خارج کرده است.

کاربران محلی چندین ساعت نمی‌توانستند به وب‌سایت خبری NTT Docomo، پلتفرم پخش ویدیو، خدمات پرداخت موبایلی و ایمیل وب و وب‌سایت علاقه‌مندان به گلف دسترسی داشته باشند. این شرکت گزارش داد که دسترسی به اکثر خدمات بازیابی شده است، اگرچه شاید برخی به‌روزرسانی‌های محتوا همچنان با تأخیر مواجه شود.

NTT Docomo این حادثه را به هیچ عامل تهدید خاصی نسبت نداد. در سال 2023، این شرکت قربانی یک حمله باج‌افزاری شد که گروه هکری «Ransomed.vc» مسئولیت آن را بر عهده گرفت. این گروه ادعا کرد که قصد دارد عملیات خود را پس از دستگیری 6 وابسته در سال 2023 متوقف کند.

بزرگ‌ترین اپراتور تلفن همراه ژاپن به یکی از جدیدترین شرکت‌های این کشور تبدیل شده که در ماه‌های اخیر هدف حملات سایبری قرار گرفته است. اوایل ماه دسامبر گذشته، شرکت هواپیمایی ژاپن ایرلاینز (JAL) گفت که یک حادثه باعث تأخیر در برخی پروازهای داخلی و خارجی شده است. این شرکت اعلام کرد که بخشی از سیستمش با افزایش ترافیک مواجه شده که نشان دهنده یک حمله منع سرویس توزیع شده است.

ماه گذشته، شرکت بزرگ بیمه ژاپنی «Mitsui Sumitomo Insurance» گزارش داد که یک گروه باج‌افزاری ناشناس به یکی از فروشندگان شخص ثالث آن نفوذ کرده است. براساس گزارش رسانه‎های محلی، این حمله می‌تواند منجر به افشای اطلاعات شخصی هزاران بیمه گذار شود.

اوایل سال گذشته، گزارش شد که یک شرکت رسانه‌ای بزرگ ژاپنی به نام «Kadokawa» که به تولید مانگا، انیمه و بازی‌های ویدیویی معروف است، ظاهراً در پی نقض اطلاعات، نزدیک به 3 میلیون دلار به هکرهای مرتبط با روسیه معروف به «BlackSuit» باج پرداخت کرده است.

در ماه اکتبر سال قبل، ساعت‌ساز ژاپنی کاسیو به مشتریان در مورد تأخیر در تحویل پس از حمله باج‌افزاری هشدار داد. گروه باج‌افزاری معروف به «Underground» مسئولیت حمله را برعهده گرفت.

دیگر شرکت‌های ژاپنی که اخیراً با حملات سایبری سروکار دارند عبارتند از: تولیدکننده موتورهای الکتریکی «Nidec»، سازنده قطعات خودرو «Yorozu» و سازمان تحقیق و توسعه «Monohakobi».

طبق گزارش رسانه‌های محلی، مؤسسات مالی بزرگ ژاپن، از جمله «Mitsubishi UFJ Bank»، بانک رِسونا (Resona Bank) و بانک میزوهو (Mizuho Bank) نیز با اختلالاتی در خدمات بانکداری اینترنتی به دلیل حملات سایبری مواجه شدند.

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.