about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

مقامات گرجستان به خانه‌های دو پژوهشگر برجسته اطلاعات نادرست در تفلیس، پیش از انتخابات پارلمانی این کشور در آخر هفته، حمله کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، ایتو بوزیاشویلی و سوپو گلاوا، هر دو از کارکنان اندیشکده آتلانتیک کائونسل، مورد بازرسی قرار گرفتند و دستگاه‌های شخصی خود و اعضای خانواده‌شان توسط بازرسان وزارت مالیه این کشور ضبط شد.

گفته می‌شود که هر دو زن در امنیت هستند، هرچند نگرانی‌هایی درباره امنیت دستگاه‌ها و حساب‌های آنلاین آن‌ها وجود دارد.

این بازرسی‌ها یک روز پس از آن صورت گرفت که بوزیاشویلی مقاله‌ای منتشر کرد که جزئیات چگونگی تأثیرگذاری کرملین بر سیاست گرجستان از طریق حمایت از دولت کنونی و دخالت در انتخابات آینده را بیان می‌کرد.

رسانه‌های محلی گزارش دادند که دفاتر شرکت برون‌سپاری کانسنتریکس (Concentrix) و دیگر شهروندان گرجی نیز تحت بازرسی قرار گرفتند.

وزارت مالیه در فیس‌بوک اعلام کرد که بازرسی‌هایی از تاسیسات خاص مرتبط با مرکز تماس‌ها که به فعالیت‌های غیرقانونی متهم هستند، آغاز کرده است.

این تحقیقات در آستانه انتخاباتی انجام می‌شود که به عنوان شاخصی برای جهت‌گیری آینده کشور به شمار می‌آید؛ آیا گرجستان تحت نخست‌وزیری کنونی، ایراکلی کوباخی‌دزه، به سمت روابط نزدیک‌تر با روسیه می‌رود یا به سمت غرب از طریق چهره‌های اپوزیسیون حرکت می‌کند.

این بازرسی‌ها پس از اعتراضات در کشور و ادعای ضرب و شتم خشونت‌آمیز یک سیاستمدار اپوزیسیون بر سر قانونی که سازمان‌های غیردولتی را ملزم به ثبت به عنوان نمایندگان خارجی می‌کرد، انجام شده است.

این قانون انتقادهای شدیدی از سوی کشورهای غربی و اتحادیه اروپا را به همراه داشت.

گرم بروکی، معاون رئیس برنامه‌ها و استراتژی‌های فناوری آتلانتیک کائونسل، اظهار کرد که این سازمان عمیقاً نگران این توسعه و تأثیر آن بر کار کارکنان در آستانه انتخابات گرجستان است.

وی در ادامه افزود:

گلاوا و بوزیاشویلی در حال انجام کارهای مستقل و غیرحزبی هستند که هدف آن دفاع و تقویت دموکراسی از کسانی است که می‌خواهند آن را در فضاهای آنلاین تضعیف کنند، از جمله تحقیقات مربوط به تلاش‌های نفوذ خارجی، هدف قرار دادن جوامع حاشیه‌ای و دیگر آسیب‌های آنلاین. ما اعتماد و توقع داریم که مقامات گرجستان توضیحات بیشتری درباره اقدامات خود ارائه دهند، ایمنی و امنیت کارکنان ما را تأمین کنند، اموال آن‌ها را بازگردانند و اجازه دهند به مشارکت‌های خود در دموکراسی گرجستان ادامه دهند.

سفارت گرجستان در لندن به این موضوع واکنشی نشان نداده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.