about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هکرهای ترکیه‌ای حامی فلسطین، بیلبوردهای اکران سینمایی رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بیلبوردهای سینمای رژیم صهیونیستی توسط هکرهای طرفدار فلسطین هک شد.

هکرهای ترکیه‌ای حامی فلسطین با نفوذ به بیلبوردهای تبلیغاتی سینماهای گروه «Lev» در اراضی اشغالی، تصاویر و پیام‌های توهین‌آمیزی علیه رژیم صهیونیستی منتشر کردند.

این پیام که به زبان عبری نوشته شده، اسرائیل را مسئول مرگ کودکان بی‌گناه در غزه دانست و هشدار داد که حملات تا پایان آنچه قتل عام فلسطینیان، ادامه خواهند داشت.

بیلبوردهای هک شده همچنین تصاویری از 7 اکتبر معروف به طوفان‌الاقصی را به همراه پیامی نشان می‌دادند که روی آن نوشته شده بود :

«شما همه تروریست هستید.»

هکرها تهدید کردند که دسترسی رژیم صهیونیستی به اینترنت و خدمات بانکی را محدود خواهند کرد و قول دادند که این رژیم را نابود کنند.

شرکت Lev به سرعت به این حادثه واکنش نشان داد و گزارش کرد که بیلبوردهای آسیب دیده بلافاصله خاموش شدند و وضعیت مهار شده است.

گروه‌های هکری طرفدار فلسطین و حامیان حماس سرورهای مختلفی را در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده‌اند که نقض وب‌سایت ارتش رژیم صهیونیستی در ماه گذشته نمونه بارز آن است. در جریان آن حمله، هکرها موفق شدند پیامی را به زبان عربی پخش کنند که در آن از حمله طوفان‌الاقصی توسط حماس تجلیل شد.

رژیم صهیونیستی با چالش‌های ناشی از تهدیدات سایبری دست و پنجه نرم می‌کند، زیرا هکرها از پلتفرم‌های دیجیتال برای ابراز نارضایتی خود و انجام حملات استفاده می‌کنند.

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.