about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

هکرهای طرفدار روسیه مسئولیت حمله سایبری به آژانس حریم خصوصی سوئد را بر عهده گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک گروه هکری طرفدار روسیه مسئولیت حمله سایبری را بر عهده گرفته که حداقل 2 آژانس دولتی سوئد را مجبور به آفلاین کردن کرد؛ هرچند این ادعا هنوز تأیید نشده است.

سازمان حفاظت از حریم خصوصی سوئد (IMY) مورد حمله قرار گرفت و چند ساعت بعد نیز هنوز آفلاین بود.

بنابر ادعای روزنامه سوئدی «Aftonbladet»، یک گروه طرفدار روسیه در کانال تلگرامی خود عنوان کرد که به وب‌سایت این سازمان و سایر وب‌سایت‌های سوئدی حمله کرده است.

پِر لوگرن (Per Lövgren)، سخنگوی سازمان حفاظت از حریم خصوصی سوئد گفت :

«ما نمی‌دانیم چه کسی پشت این ماجرا است.»

به گزارش Aftonbladet، وب‌سایت سازمان نظارت بر مالی سوئد نیز از کار افتاد. با این حال به نظر می‌رسد که سایت چند ساعت بعد دوباره راه‌اندازی شده است.

یک حمله سایبری، اضافه بار ترافیک بیشتری را به سمت هدف خود می‌فرستد که از عهده آن بر می‌آید و بازدید از وب‌سایت را برای کاربران عادی غیرممکن می‌کند.

این حمله جدیدترین حمله در سلسله حملات سایبری است که مشاغل و مقامات دولتی سوئدی را در هفته‌های اخیر هدف قرار می‌دهد، اگرچه میزان ارتباط یا عدم ارتباط آنها مشخص نیست.

چندی پیش، گروه هکری مِدوسا (Medusa) اطلاعاتی را که از بیمارستان سوفیاهمت (Sophiahemmet) استکهلم برای فروش در وب تاریک به سرقت برده بود، فهرست و درخواست یک میلیون دلار برای حذف داده‌ها کرد.

هفته گذشته، «Bjuv»، یک شهرداری کوچک با حدود 16 هزار ساکن در جنوب سوئد، تهدیدهایی از سوی گروه هکری روسی آکیرا (Akira) دریافت کرد مبنی بر اینکه اطلاعاتی را که از شهرداری به سرقت برده، درز خواهد کرد.

ماه گذشته نیز یک حمله بزرگ به تأمین‌کننده فناوری اطلاعات «Tietoevry» توسط آکیرا، ده‌ها هزار کارمند در کسب‌وکارها و آژانس‌های سوئدی را تحت تأثیر قرار داد و برخی مغازه‌ها را مجبور به تعطیلی چند روزه کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها

واتس‌اپ قابلیت Media Hub را معرفی کرد؛ دسترسی یکپارچه‌تر به فایل‌های چندرسانه‌‌ای

واتس‌اپ با معرفی قابلیت جدید Media Hub امکان مشاهده فایل‌های چندرسانه‌ای که به‌تازگی در چت‌ها به اشتراک گذاشته‌ شده‌اند را در یک مکان واحد فراهم کرده است.

افزایش
1404/08/20 - 17:43- بررسی تخصصی

افزایش امنیت سایبری با اجرای احکام برنامه هفتم

وزیر اطلاعات گفت: در حوزه امنیت سایبری کمک به دستگاه های حیاتی و مجموعه های مختلف صورت گرفت که باعث شد شرایط بهتری نسبت به سال های گذشته داشته باشیم و علیرغم گستردگی هجمه ها نسبت به کشور، امنیت بیشتری را در کشور و دستگاه های مختلف می بینیم.

ایجاد
1404/08/20 - 17:39- بررسی تخصصی

ایجاد هسته تخصصی امنیت شبکه‌های مخابراتی؛ تربیت ۴۰۰متخصص امنیت ارتباطی

پژوهشگاه ارتباطات در قالب طرح ملی «افق سایبری امن» مأمور راهبری هسته تخصصی امنیت شبکه‌های مخابراتی شده است. در این پروژه دوساله ۴۰۰ نیروی انسانی متخصص در حوزه امنیت سایبری تربیت می شوند.