about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

اف‌بی‌آی و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت در حال تحقیق درباره‌ی هک ادعایی عوامل چینی در زیرساخت شبکه تلفن همراه هستند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، تلفن‌های متعلق به کمپین‌های رئیس‌جمهور سابق دونالد ترامپ، همکار انتخاباتی او جِی‌دی ونس، و نامزد دموکرات کامالا هریس ممکن است هدف قرار گرفته باشند.

به گزارش نیویورک تایمز، هکرها به شبکه شرکت ورایزن نفوذ کرده و احتمالاً خطوط ارتباطی مهمی را به خطر انداخته‌اند، هرچند هنوز هیچ تأییدیه رسمی مبنی بر سرقت ارتباطات خاصی ارائه نشده است.

دولت بایدن با احتیاط واکنش نشان داده و بر افزایش تدابیر امنیت سایبری تأکید کرده است، اما از ارائه جزئیات خاص درباره افراد هدف‌گیری‌شده خودداری کرده است.

ورایزن تلاش برای این حمله را تأیید کرد و آن را به عنوان حمله‌ای پیچیده به زیرساخت‌های ارتباطات توصیف کرد و از همکاری با نیروی پلیس برای تقویت امنیت خبر داد.

این حادثه نگرانی‌های مداوم در مورد دخالت‌های خارجی در انتخابات آمریکا را نشان می‌دهد، به‌ویژه با نزدیک شدن به انتخابات ۵ نوامبر.

این بار نقش چین در حملات سایبری تغییری را نشان می‌دهد، زیرا حملات پیشین بیشتر به ایران و روسیه نسبت داده شده بود.

در بیانیه مشترک اف‌بی‌آی و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت (CISA) به دسترسی غیرمجاز مرتبط با عوامل چینی اشاره شد، اما تأیید مستقیمی مبنی بر هک شدن تلفن نامزدها صورت نگرفته است.

سفارت چین در واشنگتن با صدور بیانیه‌ای هر گونه دخالت را رد کرده و بر سیاست عدم مداخله در انتخابات خارجی تأکید کرده است.

نفوذ خارجی و مسائل امنیت سایبری از موضوعات پرتنش این دوره انتخاباتی بوده‌اند.

اوایل سال ۲۰۲۴، وزارت دادگستری آمریکا اعضای سپاه پاسداران ایران را به دلیل ایجاد اختلال در ارتباطات کمپین ترامپ متهم کرد؛ اتهامی که ایران آن را رد کرده است.

با شدت گرفتن رقابت‌ها، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد ترامپ با اختلاف دو درصدی (۴۷٪ به ۴۵٪) از هریس پیشی گرفته است، اگرچه این اختلاف در محدوده خطای آماری نظرسنجی قرار دارد.

رأی‌دهندگان نسبت به تهدیدات امنیت سایبری مرتبط با سلامت انتخابات ابراز نگرانی کرده‌اند، به‌ویژه پس از سالی پر از حملات سایبری گسترده و افزایش توجه به فعالیت‌های سایبری چین و ایران.

با وجود این تهدیدات امنیتی، کمپین ترامپ همچنان عملکرد قوی خود را در نظرسنجی‌ها حفظ کرده است، که ناشی از حمایت رای‌دهندگان از سیاست‌های اقتصادی اوست.

هریس، اما، با کاهش محبوبیت روبرو شده که تا حدی به تبلیغات منفی کمپین‌ها و انتقادها از دوران فعالیتش به عنوان معاون رئیس‌جمهور مربوط می‌شود.

در هفته‌های پیش رو، پیش‌بینی می‌شود هر دو کمپین جمهوری‌خواه و دموکرات اقدامات امنیتی خود را افزایش دهند.

در همین حال، آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت و اف‌بی‌آی تعهد کرده‌اند که به همکاری با ورایزن و دیگر ارائه‌دهندگان خدمات مخابراتی برای جلوگیری از نقض‌های امنیتی بیشتر ادامه دهند و بر اهمیت حفظ امنیت شبکه‌های ارتباطی در مراحل نهایی انتخابات تأکید کرده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
اتمام
1404/09/26 - 09:50- آمریکا

اتمام مانور سایبری مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی

نیروهای اسرائیلی و آمریکایی دهمین رزمایش سالانه مشترک آموزش سایبری را به پایان رساندند.

هشدار
1404/09/26 - 09:38- آسیا

هشدار کارشناسان اماراتی نسبت به تهدیدات سایبری علیه مسافران

کارشناسان امارات متحده عربی نسبت به تهدیدات سایبری و حملات فیشینگ علیه مسافران هشدار دادند.

پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.