about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

باند باج‌گیری کاکتوس، اعلام کرد که داده‌های شرکت فرانسوی اشنایدر الکتریک را در وب تاریک منتشر خواهد کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ ظاهراً گروه باج‌افزاری کاکتوس (Cactus) این سوءظن را تأیید کرده که در پس حمله اخیر به شرکت چند ملیتی اشنایدر الکتریک (Schneider Electric) بوده و اطلاعاتی از جمله جزئیات پاسپورت و توافق‌نامه‌های عدم افشای امضا شده توسط این شرکت فاش شده است.

پست وب تاریک توسط این باند، به تاریخ 20 فوریه امسال، حاکی از آن است که 1.5 ترابایت اطلاعات حساس از اشنایدر الکتریک به سرقت رفته است.

نشت داده‌های نمونه شامل پاسپورت‌های 3 نفر، به احتمال زیاد کارمندان یا مشتریان اشنایدر و 2 قرارداد محرمانه امضا شده است.

اشنایدر در 29 ژانویه سال جاری اعلام کرد که حدود د2و هفته قبل مورد حمله باج‌افزاری قرار گرفته است. در زمان انتشار این گزارش، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر این که گروه هکری کاکتوس مسئول آن است، وجود داشت.

اکنون به نظر می‌رسد که این شایعات تأیید شده باشند، اگرچه تأیید میزان واقعی نشت دشوار است.

کارشناسان معتقدند که این حمله آسیب زیادی به سیستم‌های این شرکت وارد نکرده و پلتفرم شرکت 2 روز بعد دوباره آنلاین شده است.

اشنایدر یک شرکت چندملیتی فرانسوی در فهرست «Fortune Global 500» و دارای ارزش بازار 105 میلیارد یورو (حدود 113 میلیارد دلار) است. این شرکت در فناوری‌های انرژی، اتوماسیون و نرم‌افزار تخصص دارد.

گروه باج‌افزاری کاکتوس از ماه مارس سال قبل در صحنه جرایم سایبری ردیابی شده و همچنین با حمله سال گذشته به فروشگاه‌های زنجیره‌ای سوئدی کوپ (Coop) مرتبط بوده است. گفته می‌شود که این باند در آن مورد نیز اطلاعاتی از جمله داده‌های حدود 167 هزار نفر را فاش کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.