about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت دیالیز کلیه داویتا اعلام کرد که یک حمله باج‌افزاری در روز شنبه موجب اختلال در بخشی از عملیات این شرکت شده و بخش‌هایی از شبکه آن را رمزگذاری کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت صبح دوشنبه وقوع این حادثه را به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) اطلاع و هشدار داد که برنامه‌های اضطراری به اجرا درآمده‌اند، اما مراقبت از بیماران همچنان ادامه دارد.

مسئولان شرکت توضیح دادند:

پس از شناسایی حادثه، بلافاصله پروتکل‌های پاسخگویی فعال شد و اقدامات محدودکننده‌ای اتخاذ شد، از جمله ایزوله‌سازی پیش‌گیرانه سیستم‌های آسیب‌دیده. با این حال، این رخداد بر برخی از عملیات‌های ما تأثیر گذاشته است. در حالی که اقداماتی موقتی برای بازیابی برخی عملکردها انجام داده‌ایم، اما نمی‌توانیم مدت زمان یا گستره اختلال را در حال حاضر برآورد کنیم.

داویتا (DaVita) اعلام کرده که هنوز خیلی زود است که بتوان تأثیر کلی این حمله بر شرکت را مشخص کرد.

این شرکت که سال گذشته ۱۲.۸ میلیارد دلار درآمد داشته، یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان خدمات مراقبت از کلیه در جهان به‌شمار می‌رود؛ با حدود ۲۸۱۱۰۰ بیمار در ۳۱۶۶ مرکز دیالیز سرپایی در سراسر جهان.

داویتا  بیش از ۲۵۰۰ مرکز در ایالات متحده و صدها مرکز دیگر در ۱۳ کشور دیگر دارد.

عملکرد اصلی این شرکت، درمان بیماران دچار نارسایی کلیه در مرحله نهایی است که نیاز به دیالیز سه‌بار در هفته دارند، تا زمانی که کلیه جدیدی پیوند زده شود.

تا صبح دوشنبه، هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته بود.

همچنین شرکت در پاسخ به این‌که چه گروهی این حمله را انجام داده و آیا مبلغ باج پرداخت خواهد شد یا خیر، اظهار نظری نکرد.

کارشناسان امنیت سایبری در سال ۲۰۲۵ بیش از ۱۰۰ حمله باج‌افزاری به سازمان‌های حوزه سلامت را ثبت کرده‌اند که ده‌ها بیمارستان، کلینیک، آزمایشگاه و سایر مراکز درمانی را با مشکلات عملیاتی مواجه کرده‌اند.

شرکت مایکروسافت ماه گذشته هشدار داد که حملات باج‌افزاری همچنان بزرگ‌ترین تهدید برای بیمارستان‌های مناطق روستایی هستند، زیرا این مراکز هم از نظر مالی برای پرداخت باج ضعیف‌ترند و هم اختلال در خدمات آن‌ها می‌تواند مستقیماً جان بیماران را به خطر بیاندازد.

کیت بنکن، یکی از مسئولان مایکروسافت، بیان کرد:

حملات باج‌افزاری اغلب تبدیل به نقطه بحرانی برای تعطیلی مراکز درمانی می‌شوند، و این موضوع نه‌تنها بیمارستان را تحت تأثیر قرار می‌دهد، بلکه جوامعی که به آن خدمات وابسته‌اند را نیز با پیامدهایی بالقوه مرگبار مواجه می‌کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.