about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری چین و پاکستان به هند

کارشناسان اطلاعات سایبری هشدار می‌دهند که بانک‌ها، بیمارستان‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری تعاونی کرالا به اهداف اصلی حملات سایبری برای داده‌های کشورهای خارجی تبدیل شده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، یک منبع موثق اظهار کرد که در حال حاضر حملات و سرقت داده‌های زیادی در بسیاری از مؤسسات صورت گرفته است، اگرچه آنها همچنان از این حملات بی‌اطلاع هستند.

بسیاری از این مؤسسات، به‌ویژه بانک‌های تعاونی و صندوق‌ها، در مقایسه با بانک‌های خصوصی ملی یا بزرگ دارای آسیب‌پذیری‌های زیرساخت فناوری اطلاعات هستند.

علاوه بر این، بیشتر این مؤسسات، عملیات فناوری اطلاعات خود را به گروه‌های ارزان اما ناتوان واگذار می‌کنند.

هکرها، به‌ویژه هکرهای چینی و پاکستانی، از این ضعف‌های امنیتی برای سرقت داده‌ها استفاده می‌کنند که بعداً آن‌ها را در دارک وب قرار داده یا برای باج‌گیری یا سایر جرایم سایبری استفاده می‌کنند.

جنبش تعاونی در کرالا بیش از یک قرن قدمت دارد.

این ایالت بیش از 12 هزار انجمن تعاونی فعال دارد که متشکل از بیش از 4 هزار شرکت اعتباری یا بانک هستند و در میان آنها، صندوق‌های دولتی و خصوصی نیز وجود دارد.

این منبع در ادامه افزود:

اخیراً یک حمله سایبری به یک صندوق بزرگ خصوصی چیت صورت گرفت. تزریق SQL، یکی از رایج ترین تکنیک های هک، در بسیاری از موارد استفاده شده است. این تکنیک به هکرها اجازه می‌دهد تا داده‌هایی را که به دنبال آن هستند از زیر مجموعه‌های فناوری اطلاعات ضعیف چنین مؤسساتی به‌دست آورند.

تزریق SQL نوعی حمله سایبری است که در آن یک هکر کد خود را در وب سایت وارد می کند تا اقدامات امنیتی آن را نقض کرده و داده ها را استخراج کند.

داده های بیمارستانی بخش دیگری است که هدف هکرها قرار گرفته است.

این منبع همچنین عنوان کرد:

تزریق SQL برای هک داده های ذخیره شده بیماران توسط بسیاری از بیمارستان های سطح متوسط استفاده شده است.

بیمارستان‌های ممتاز نیز از این حملات سایبری در امان نیستند.

در 28 آوریل، بیمارستان دولتی مراقبت از سرطان و مرکز تحقیقاتی  در تیرووانانتاپورام، با یک حمله سایبری مواجه شد.

مهاجم در این حمله حتی تلاش کرده بود تا درمان پرتویی و سیستم‌های مراقبت از بیمار حیاتی این مرکز تشخیص سرطان را کنترل کند.

مشخص نیست که آیا در طول این حمله یک سرقت بزرگ داده نیز رخ داده است یا خیر.
 

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1404/07/13 - 11:00- هوش مصنوعي

ادغام آتلانتیک کوانتوم با هوش مصنوعی گوگل کوانتوم

آتلانتیک کوانتوم برای پیشبرد سخت‌افزار کوانتومی مقیاس‌پذیر به هوش مصنوعی گوگل کوانتوم می‌پیوندد.

راه‌اندازی
1404/07/13 - 10:19- هوش مصنوعي

راه‌اندازی قدرتمندترین ابررایانه هوش مصنوعی در آمریکا

آزمایشگاه لینکلن قدرتمندترین ابررایانه هوش مصنوعی را در ایالات متحده آمریکا راه‌اندازی کرد.

هشدار
1404/07/13 - 10:15- آمریکا

هشدار مؤسسه ملی استاندارد آمریکا درباره دیپ سیک

محبوبیت فزاینده مدل‌های هوش مصنوعی دیپ سیک ساخت چین، نگرانی‌هایی جدی در میان سیاست‌گذاران آمریکایی ایجاد کرده است.