about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

مشاور امنیت ملی و امور انرژی و آب کشور عراق، گفت: به دنبال توسعه همکاری در حوزه هوش‌ مصنوعی، بهداشت و انرژی با کشور ایران هستیم، در این راستا پرونده‌های پژوهشی بسیار خوبی توسط نمایندگان ایران به دستمان رسیده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از پارک علم و فناوری خراسان رضوی، علی ادهم امروز در دیدار با رئیس پارک علم و فناوری استان، اظهار داشت: از سال 2003 میلادی دو کشور ایران و عراق در مسیر توسعه تعاملات علمی قدم برداشته‌اند و شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی در این مسیر بوده‌ایم.

وی با اشاره به توانایی‌های شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری خراسان، گفت: در نشست‌های صورت گرفته توانایی شرکت‌های پارک علم و فناوری استان را بررسی کردیم و از همکاری شرکت‌های فناور این پارک استفاده خواهیم کرد، همچنین محل غرفه تخصصی(پاویون) ویژه‌ای در نمایشگاه بغداد در اختیار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان این پارک قرار می‌دهیم.

مشاور امنیت ملی و امور انرژی و آب کشور عراق با ابراز تسلیت فقدان رئیس جمهور شهید و همراهانش گفت: راه شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش مسیر ملت‌های مقاومت است که شهادت را تصریح می‌کند و در کشور ما هم همین عقیده پابرجا بوده و برای شهدا احترام ویژه قائل هستیم.

توسعه فناوری در کشور عراق

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز با بیان ظرفیت‌های موجود این پارک، گفت: در چند سال اخیر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان همکاری‌های بسیاری در راستای توسعه فناوری با کشور عراق انجام داده‌اند و تلاش ما ارتباط بیشتر در عرصه فناوری است.

علی اسماعیلی افزود: این پارک در حوزه ایجاد کنسرسیوم‌های تخصصی برای اجرای پروژه‌های بزرگ و به اشتراک گذاشتن ظرفیت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان اعلام آمادگی می‌کند.

وی ادامه داد: پارک علم و فناوری خراسان رضوی، کشور عراق را همواره دوست خود دانسته و توسعه فناوری در کشور عراق را جزو اولویت‌های خود می‌داند.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با تاکید بر عدم تاثیر مرزهای جغرافیایی بر ارتباط دوستانه دو کشور با ریشه تمدنی مشترک، بیان کرد: خط مرزهای نقشه، مانع حس مسئولیت ما نسبت به توسعه کشور دوست و همسایه عراق نمی‌شود و همواره در صدد تبادل دانش و فناوری بین دو کشور هستیم و به زودی با همکاری دانشگاه‌های بصره و کوفه پارک علم و فناوری مشترکی تاسیس خواهیم کرد.

اسماعیلی ضمن تشکر از ابراز همدردی و همبستگی دولت و مردم کشور عراق با دولت و ملت ایران در حادثه ناگوار سانحه بالگرد حامل شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی، شهید حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه و همراهانشان گفت: این نشست در راستای دیپلماسی دولت سیزدهم با هدف توسعه و پیشرفت همکاری‌های دو کشور ایران و عراق برگزار شده است.

به گزارش تسنیم، پارک علم و فناوری خراسان رضوی با بیش از 800 شرکت فناور و دانش بنیان، تنها پارک دارای شرایط پارک برتر در میان 49 پارک علم و فناوری کشور است که حدود هشت هزار شغل پایدار در بستر دانش بنیان را فراهم آورده است.

منبع:

تازه ترین ها
احتمال
1404/10/02 - 10:56- اروپا

احتمال توسعه سلاح روسیه علیه استارلینک

کارشناسان ادعا کردند که روسیه احتمالاً در حال توسعه سلاحی برای هدف قرار دادن استارلینکِ ایلان ماسک است.

هوش
1404/10/02 - 10:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی موتور جذب ۱۵.۶ میلیارد دلاری استارت‌آپ‌های اسرائیلی

استارت‌آپ‌های رژیم صهیونیستی در سال جاری، مبلغ ۱۵.۶ میلیارد دلار جمع‌آوری کردند، زیرا هوش مصنوعی، شرط‌بندی‌های بزرگ‌تر و متمرکزتری را هدایت می‌کرد.

تصاویر
1404/10/02 - 09:58- سایرفناوری ها

تصاویر ماهواره خیام؛ پشتوانه تصمیم‌سازی ملی در اقدامات پژوهشگاه فضایی ایران

پژوهشگاه فضایی ایران با بهره‌گیری از تصاویر با دقت بالای ماهواره سنجش‌ازدور «خیام»، گام مهمی در پایش تغییرات کاربری زمین، مدیریت منابع طبیعی و پشتیبانی از مدیریت بحران‌های کشور برداشته است.