about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سازمان امنیت سایبری غنا با غول فناوری مِتا با هدف افزایش تحقیقات جرایم سایبری همکاری استراتژیک برقرار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان امنیت سایبری (CSA) غنا برای تقویت دفاع دیجیتال، همکاری برجسته‌ای را با غول فناوری مِتا (Meta) آغاز کرد.

در مذاکرات سطح بالا در دفتر مرکزی سازمان امنیت سایبری غنا، کوجو بوآکیه (Kojo Boakye)، معاون مِتا در آفریقا، خاورمیانه و ترکیه و رهبر سازمان امنیت سایبری غنا در مورد ابتکارات مشترک برای افزایش تحقیقات جرایم سایبری و اقدامات ایمنی آنلاین توافق کردند.

حوزه‌های اصلی تمرکز شامل توسعه سیستم‌های گزارش‌دهی حوادث در زمان واقعی و برنامه‌های سوادآموزی دیجیتال در سراسر کشور، با تأکید ویژه بر حفاظت آنلاین کودکان است.

این مشارکت همچنین کمپین‌های آگاهی‌رسانی محلی را راه‌اندازی کرده و مکانیسم‌های تشخیص تقلب را برای رسیدگی به مسئله رو به رشد جعل هویت آنلاین بهبود خواهد بخشید. آلبرت آنتوی-بواسیاکو (Albert Antwi-Boasiako)، مدیر کل سازمان امنیت سایبری غنا، این همکاری را برای ایجاد یک اقتصاد دیجیتال مقاوم در برابر سایبری، حیاتی توصیف کرد.

این همکاری با دستور کار ملی تحول دیجیتال دولت ماهاما همسو است که اولویت آن همکاری دولتی-خصوصی در امنیت سایبری است. این توافق‌نامه، غنا را به عنوان اولین شریک مِتا در غرب آفریقا برای ابتکارات جامع ایمنی دیجیتال تعیین و سابقه‌ای برای همکاری منطقه‌ای در استراتژی‌های دفاع سایبری ایجاد می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.