about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

شرکت سایبری اسرائیلی سیگنیا مطلبی را درمورد هک صرافی رمزارز بایبیت و نقص مربوط به سرقت 1.5 میلیارد دلاری منتشر کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بن ژو (Ben Zhou)، مدیرعامل صرافی رمزارز بایبیت (Bybit)، پستی را در پلتفرم X (توییتر سابق) به اشتراک گذاشت که جزئیات جدیدی از تحقیقات انجام شده توسط شرکت امنیت سایبری اسرائیلی سیگنیا (Sygnia) در مورد هک 1.5 میلیارد دلاری اخیر را شرح می‌دهد.

بر اساس تجزیه و تحلیل قانونی سیگنیا، این حمله ناشی از نقض زیرساخت‌های خود بایبیت نبوده است. در عوض، گمان می‌رود که هکرها متعلق به گروه لازاروس (Lazarus) کره شمالی باشند. این گروه هکری از یک آسیب‌پذیری در «Safe (Wallet)»، ارائه‌دهنده زیرساخت ارزهای دیجیتال مورد استفاده بایبیت، استفاده کرد. محققان معتقدند که مهاجمان به ماشین این توسعه دهنده نفوذ و جاوا اسکریپت مخرب را به سیستم تزریق کردند. این کد جزئیات تراکنش را در طول فرآیند امضا دستکاری می‌کند و اجازه می‌دهد وجوه بدون شناسایی هدایت شوند.

این نقض زمانی رخ داد که امضاکنندگان چند امضای بایبیت تلاش کردند وجوه را جابه‌جا کنند. هکرها با سوءاستفاده از فضای ذخیره‌سازی ابریSafe  (Wallet) در خدمات وب آمازون (AWS) این فرآیند را رهگیری کردند. هنگامی که تراکنش مخرب اجرا شد، مهاجمان به سرعت آثار کد خود را پاک کردند تا ردیابی‌های خود را پوشش دهند.

در واکنش به این موضوع، Safe (Wallet) زیرساخت‌های خود را مجدداً پیکربندی کرد و همه اعتبارنامه‌ها را تغییر داد، اگرچه نگرانی‌ها در مورد اینکه آیا سایر کاربران در معرض خطر هستند یا خیر، باقی مانده است. بایبیت وجوه اضطراری را برای پوشش ضرر و زیان تأمین و یک جایزه برای بازیابی دارایی‌های دزدیده شده تعیین کرد. تا کنون، بایبیت حدود 100 میلیون دلار را پس گرفته است، درحالی‌که تحقیقات ادامه دارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.