about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کارشناسان اعلام کردند که یک حمله سایبری باعث شده دستگاه‌های کارت اعتباری در اراضی اشغالی از کار بیفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ دستگاه‌هایی که در سراسر اراضی اشغالی برای خواندن کارت‌های اعتباری استفاده می‌شد، به دلیل حمله سایبری مشکوک که خدمات ارتباطی زیربنای آن‌ها را مختل کرد، دچار اختلال شد.  

براساس گزارش‌ها، مشتریان سوپرمارکت‌ها و پمپ‌بنزین‌ها به دلیل این حادثه که گزارش‌ها نشان می‌دهد حدود یک ساعت به طول انجامید، قادر به پرداخت نبودند.

به گفته وبگاه اسرائیلی جروزالم پست، علت یک حمله منع سرویس توزیع شده (DDoS) بود که محصول «CreditGuard» شرکت درگاه پرداخت «Hyp» را هدف قرار داد.

کارشناسان اظهار داشتند که این حمله ارتباطات بین پایانه‌های کارت و سیستم پرداخت گسترده‌تر را مختل کرد، اما قادر به سرقت اطلاعات یا پرداخت‌ها نبود.

سخنگوی Hyp به جروزالم پست گفت که تلاش بیشتر برای تداخل در شبکه‌ها و زیرساخت‌های خود را رد کرده است. محققان عنوان کردند :

«حمله منع سرویس توزیع شده برخی خدمات شرکت و ارائه دهندگان ارتباطی متصل به ما را هدف قرار داده است، اما پس از کشف حمله، با بازگشت سریع سرویس به حالت عادی، مسدود شد.»

مشخص نیست چه کسی مسئول این حمله بوده است. کانال 12 و رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کردند که یک گروه هکری مرتبط با ایران مسئولیت آن را بر عهده گرفته، اگرچه هیچ منبعی ذکر نشده است.

این حادثه به دنبال حمله مشابهی در ماه اکتبر رخ داد که شرکت پرداخت شبا هدف حمله منع سرویس توزیع شده قرار گرفت. در حالیکه این حمله تقریباً 3 ساعت در پرداخت‌ها اختلال ایجاد کرد، نقش شبا در سیستم پرداخت ملی باعث تأخیر در تأیید پرداخت‌های کارت نقدی شد.

حملات سایبری در فلسطین اشغالی، در طول درگیری‌های منطقه‌ای پس از حمله طوفان‌الاقصی افزایش یافته و عمدتاً توسط گروه‌های با انگیزه سیاسی انجام می‌شوند.

محققان اظهار داشتند که حملات هکری بر زیرساخت‌های غیرنظامی فراتر از منطقه نیز تأثیر گذاشته است. ساکنان یک منطقه دورافتاده در سواحل غربی ایرلند در سال گذشته به مدت 2 روز بدون آب ماندند، زیرا یک گروه هکری قطعه‌ای از تجهیزاتی را هدف قرار داد که هکرها شکایت داشتند که توسط شرکت اسرائیلی «Unitronics» ساخته شده بود.

در آن زمان، دولت فدرال ایالات متحده نیز هشدار داد که به بهره‌برداری فعال از کنترل کننده‌های برنامه‌پذیر Unitronics (PLC) که توسط بسیاری از سازمان‌ها در بخش آب از جمله اداره آب شهری «Aliquippa» استفاده می‌شود، پاسخ می‌دهد.
لینک خبری : 

منبع:

تازه ترین ها
برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.

هشدار
1404/03/27 - 11:36- امنیت تلفن همراه

هشدار امنیتی پیرامون تلفن‌ های همراه هوشمند؛ ابزار احتمالی ترور هدفمند توسط رژیم صهیونیستی

در پی افزایش نگرانی‌ها از نفوذ فناوری‌های خارجی در ساختارهای امنیتی کشور، کارشناسان نسبت به خطرات جدی استفاده از تلفن‌های هوشمند توسط مسئولان و مقامات هشدار داده‌اند.