about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

مرکز امنیت سایبری آذربایجان که با حمایت هلدینگ پاشا تأسیس شده، سومین جشن فارغ‌التحصیلی خود را با حضور متخصصان رژیم صهیونیستی جشن گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در پاسخ به چالش‌های روزافزون امنیت سایبری در آذربایجان، هلدینگ پاشا (PASHA Holding) با همکاری وزارت توسعه دیجیتال و حمل و نقل جمهوری آذربایجان و مؤسسه تکنیون (Technion)، معتبرترین مؤسسه فناوری رژیم صهیونیستی، سومین جشن فارغ‌التحصیلی مرکز امنیت سایبری آذربایجان را برگزار کرد.

در سال جاری، 60 متخصص فارغ‌التحصیل شدند و تعداد کل فارغ‌التحصیلان این مرکز به 120 نفر رسید. فارغ‌التحصیلان پس از آموزش فشرده، دانش پیشرفته‌ای را در زمینه امنیت سایبری به دست آورده‌اند که 72 درصد آنها دارای شغل مطمئن هستند.

کارشناسان مدعی شدند که متخصصان امنیت سایبری رژیم صهیونیستی، با حمایت هلدینگ پاشا، به آذربایجان سفر کردند تا آخرین دانش و مهارت‌های مربوط به تهدیدات، روندها و بهترین شیوه‌های نوظهور امنیت سایبری را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار دهند.

هلدینگ پاشا همچنان متعهد به حمایت از رشد و توسعه جامعه امنیت سایبری در آذربایجان است. این مرکز مجهز به فناوری و امکانات پیشرفته از جمله کلاس‌های درس، اتاق‌های آموزشی، اتاق‌های شبیه‌سازی و آزمایشگاه‌ها است که دانشجویان می‌توانند در آنجا تحقیق کنند و محصولات مختلف امنیت سایبری را توسعه دهند.
 

Paragraphs
1
2
3

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.