about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

کره جنوبی در رزمایش سایبری به رهبری ایالات متحده برای تقویت توانایی مقابله با تهدیدات سایبری شرکت خواهد کرد

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته وبگاه تخصصی یونهاپ (Yonhap)، وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد که فرماندهی عملیات‌های سایبری این کشور در رزمایش سایبری چندملیتی به رهبری ایالات متحده در این هفته شرکت خواهد کرد تا توانایی‌های خود را برای مقابله با فعالیت‌های مخرب سایبری تقویت کند.

به گفته وزارت دفاع آمریکا، 9 پرسنل ارتش جنوب به رزمایش پرچم سایبری در ایالت ویرجینیا، خواهند پیوست.

کارشناسان بیان کردند که این رزمایش آنلاین برای تقویت مهارت‌های همکاری چندملیتی در مقابله با تهدیدات سایبری و به اشتراک‌گذاری اطلاعات علیه فعالیت‌های سایبری دشمنان طراحی شده است.

از سال 2011، فرماندهی سایبری ایالات متحده هر ساله این تمرین سایبری را برای افزایش آمادگی واشنگتن، متحدانش و کشورهای شریک در برابر تهدیدات امنیتی در حوزه آنلاین انجام داده است.

در رزمایش امسال 18 کشور از جمله گروه اطلاعاتی 5 چشم متشکل از ایالات متحده، بریتانیا، استرالیا، کانادا و نیوزلند و سایر کشورهای شریک حضور دارند.
 

منبع:

تازه ترین ها
فروش
1404/08/06 - 19:54- آمریکا

فروش ۸ میلیون رکورد از بدهکاران بانکی مکزیک

عاملان تهدید ۸ میلیون رکورد از پایگاه داده بدهکاران بانکی مکزیک را برای فروش فاش کردند.

پیوستن
1404/08/06 - 17:58- اروپا

پیوستن فنلاند به سازوکار تالین برای تقویت دفاع سایبری اوکراین

فنلاند به عنوان سیزدهمین کشور برای تقویت دفاع سایبری اوکراین به سازوکار تالین پیوست.

تمرکز
1404/08/06 - 17:49- آمریکا

تمرکز مایکروسافت بر مقابله با تهدیدات سایبری

واحد جرایم دیجیتال مایکروسافت ادعا کرد که با تهدیدات سایبری از روسیه تا ردموند، ایالت واشنگتن، مبارزه می‌کند.