about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دولت آمریکا تأیید کرده است که نمایندگانی از وزارت خارجه این کشور در مراسم امضای معاهده بین‌المللی مقابله با جرایم سایبری که آخر هفته در شهر هانوی، ویتنام برگزار می‌شود، حضور خواهند داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این موضوع در حالی است که واشنگتن هنوز تصمیم نهایی درباره امضای رسمی این معاهده را نگرفته است.

این معاهده که در دسامبر ۲۰۲۴ پس از پنج سال مذاکره و بدون رأی‌گیری تصویب شد، قرار است همکاری بین‌المللی در تحقیقات و مقابله با جرایم سایبری را تسهیل کند و پس از تأیید دست‌کم ۴۰ کشور اجرایی شود.

سازمان ملل آن را گامی بزرگ برای مقابله با «پناهگاه‌های امن مجرمان سایبری» می‌داند.

با این حال، شرکت‌های بزرگ فناوری مانند مایکروسافت، متا، اوراکل و سیسکو، به همراه نهادهای حقوق بشری از جمله دیدبان حقوق بشر (Human Rights Watch) و اکسس نو (Access Now)، این معاهده را به شدت محکوم کرده‌اند.

آنان هشدار می‌دهند که این سند می‌تواند به دولت‌ها اختیارات گسترده نظارت الکترونیکی بدهد، تبادل داده‌های شخصی را بدون حفاظت کافی مجاز کند و بهانه‌ای برای سرکوب دیجیتال و نقض آزادی بیان باشد.

منتقدان می‌گویند دولت‌هایی که معاهده را تصویب کنند، عملاً به «اقتدارگرایی سایبری» مشروعیت می‌بخشند.

اکسس نو تأکید کرده است که کشورها باید اجرای این توافق را تنها در چارچوب احترام به حقوق بشر انجام دهند.

جالب آنکه آمریکا در ابتدا مخالف این طرح بود، زیرا در سال ۲۰۱۹ توسط روسیه پیشنهاد شد و خطر نقض حریم خصوصی و آزادی‌های مدنی را به همراه داشت.

با این حال، دولت بایدن در نهایت با هدف تأثیرگذاری بر نحوه اجرای جهانی معاهده و افزایش همکاری‌های بین‌المللی در حوزه جرایم سایبری تصمیم گرفت از آن حمایت کند.

به گفته مقامات آمریکایی، با وجود نگرانی‌ها، متن معاهده شامل بندهایی در زمینه حقوق بشر، آزادی بیان و آزادی مذهبی است که می‌تواند تا حدی این دغدغه‌ها را کاهش دهد.

 

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/08/04 - 15:20- هوش مصنوعي

گسترش هوش مصنوعی آنتروپیک در گوگل کلود

هوش مصنوعی آنتروپیک به طور گسترده در گوگل کلود گسترش خواهد یافت.

هشدار
1404/08/04 - 15:20- آسیا

هشدار هند درمورد مراکز کلاهبرداری سایبری

هند پس از سرکوب میانمار علیه مراکز کلاهبرداری سایبری هشدار داد.

رونمایی
1404/08/04 - 14:36- سایرفناوری ها

رونمایی از موشک ضد تانک لیزری در صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی از موشک ضد تانک لیزری هدایت‌شونده نسل بعدی «LAHAT ALPHA» رونمایی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.