about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

امارات متحده عربی در نشست طرح ابتکاری بین‌المللی مقابله با باج‌افزار در سانفرانسیسکو برای رسیدگی به تهدیدات سایبری و باج‌افزاری به رهبری ایالات متحده شرکت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ امارات متحده عربی اخیراً در نشستی در کنفرانس «RSA» با عنوان طرح ابتکاری بین‌المللی مقابله با باج‌افزار (CRI) شرکت کرد که در حال حاضر به عنوان بزرگ‌ترین مشارکت همکاری امنیت سایبری بین‌المللی برای مبارزه با جرایم سایبری در سطح ایالتی و به طور خاص رسیدگی به باج‌افزارها شناخته می‌شود. رئیس طرح مقابله با باج‌افزار از کاخ سفید شرکای خود را از 35 مورد در سال 2022 به 60 نفر امروز افزایش داده و به گسترش خود ادامه می‌دهد.

در این جلسه چگونگی ایجاد اعتماد، تبادل اطلاعات و همکاری با یکدیگر روی پلتفرم توپ کریستال (Crystal Ball) برای دفاع جمعی و انعطاف‌پذیری جهانی طبق این طرح مورد بحث قرار گرفت.

در این کنفرانس، پلتفرم عملیاتی جدید برای نشان دادن قابلیت‌های مشارکتی و اشتراک‌گذاری تهدید پلتفرم توپ کریستال که از مدل‌های ویژه برای تقویت اتصال شخص ثالث و هوش مصنوعی (AI) برای بهبود تجربه کاربر استفاده می‌کند، به نمایش گذاشته شد. در حال حاضر، بیش از 10 کشور به طور فعال از این پلتفرم استفاده می‌کنند و آن را به اشتراک می‌گذارند، با این هدف که بقیه تا پایان سال به تدریج وارد شوند.

پلتفرم توپ کریستال که توسط فناوری مایکروسافت طراحی شده، با جدیدترین و مؤثرترین فناوری‌ها برای کارهای مدرن با امنیت جاسازی شده، اتوماسیون و هوش مصنوعی طراحی شده است. این پلتفرم همچنین محل اقامت داده‌ها و مناطق جغرافیایی را مطابق با استانداردهای نظارتی شرکای طرح مقابله با باج‌افزار در نظر می گیرد.

پانل اماراتی بحث روشنگرانه‌ای را در مورد «پلتفرم توپ کریستال : تسهیل اشتراک اطلاعات مشترک و ایجاد ظرفیت بین اعضای ابتکار عمل ضد باج‌افزار» انجام داد.

محمد الکویتی (Mohamed Al Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی، گفت :

«طرح مقابله با باج‌افزار یک تلاش جهانی مهم برای مقابله با تهدیدات باج‌افزاری، ارتقای انعطاف‌پذیری و مختل کردن شبکه‌های جنایی درگیر در حملات باج‌افزاری است. راه‌حل توپ کریستال مجهز به فناوری‌های نوآورانه هوش مصنوعی برای ارائه یک پلتفرم مشترک و ایمن با هدف کمک به کشورها در سطح جهان برای جلوگیری از حملات سایبری و در عین حال درک دشمنان پشت سر آنها و ایجاد فرهنگ آگاه سایبری است.»

امی هوگان برنی (Amy Hogan-Burney)، مدیرکل مشاوره عمومی، سیاست امنیت و حفاظت سایبری در مایکروسافت، در این خصوص اظهار داشت :

«طرح بین‌المللی مقابله با باج‌افزار به رهبری ایالات متحده، تأثیری را که ما می‌توانیم هنگام مبارزه با تهدیدات سایبری داشته باشیم، نشان می‌دهد؛ صنعت و دولت‌ها را متحد می‌کند و از توانایی‌ها، تخصص و مهارت‌های منحصربه‌فرد هر بخش استفاده می‌کند تا راه‌حل‌های واقعی ایجاد کند که همه ما می‌توانیم برای برهم زدن اکوسیستم باج‌افزار از آن استفاده کنیم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.