about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

حذف رقبا در جستجوی آنلاین توسط گوگل

شواهد نشان می دهد که هدف گوگل از بین بردن شبکه‌های تبلیغاتی رقیب بوده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،بر اساس شواهدی که دادستان‌ها در جلسه محاکمه ضد انحصار گوگل ارائه کردند، یکی از مدیران گوگل به همکارانش گفته بود که هدف کسب‌وکار نوپای تبلیغات آنلاین این شرکت در سال 2009، درهم شکستن شبکه‌های تبلیغاتی رقیب بوده است.

این بیانیه ها بر ادعای وزارت دادگستری ایالات متحده تأکید می کند که گوگل به دنبال انحصار بازار و شبکه های تبلیغاتی بوده و تلاش کرده است تا بر بازار مبادلات تبلیغاتی تسلط یابد.

دیوید روزنبلات، رئیس سابق تبلیغات گوگل، در مورد استراتژی این شرکت در اواخر سال 2008 یا اوایل سال 2009، بر اساس یادداشت هایی که در دادگاه نشان داده شد، گفت: 

ما قادر هستیم شبکه های تبلیغاتی رقبا را در هم بشکنیم و هدف ما این است.

اما گوگل این اتهامات را رد و اعلام کرد که با رقابت شدید شرکت های تبلیغات دیجیتالی رقیب مواجه است.

روزنبلات در سال 2008 زمانی که شرکت فناوری تبلیغاتی سابق خود، DoubleClick را خریداری کرد، به گوگل آمد و سال بعد آن را ترک کرد.

او با اشاره به یکی از بزرگ‌ترین بورس‌های جهان، بورس نیویورک (NYSE)در آن زمان و یکی از بزرگ‌ترین بانک های سرمایه گذاری،گلدمن (Goldman ) گفت:

 ما هم بانک سرمایه گذاری گلدمن هستیم و هم بورس نیویورک.گوگل چیزی را ایجاد کرده است که با بورس نیویورک یا بورس لندن قابل مقایسه است.

گوگل سرور تبلیغات ناشر به نام گوگل اَد منیجر (Google Ad Manager) دارد که به ناشران در فروش فضاهای تبلیغاتی کمک می‌کند. این سرور نیز به صرافی تبلیغاتی AdX متصل است.

اکنون تعداد زیادی از ناشران چندان تمایلی به کنارگذاشتن گوگل اَد منیجر (Google Ad Manager)  ندارند. آن‌ها می‌گویند گوگل این ابزار را با دسترسی به AdX محدود کرده و عدم استفاده از این ابزار به معنای کنارگذاشتن درآمدی هنگفت است.

روزنبلات همچنین گفت :

 تغییر پلتفرم برای ناشران یک کابوس است و تغییر آن به کمک خداوند نیاز دارد.

گوگل اعلام کرده است که تنها شرکتی نیست که مجموعه یکپارچه محصولات را برای تبلیغ‌کنندگان و ناشران ارائه می‌کند و شرکت های مایکروسافت، آمازون و متا نیز پیشنهادات مشابهی دارند.

اگر قاضی ناحیه ای ایالات متحده، لئونی برینکما متوجه شود که گوگل قانون را زیر پا گذاشته است، درخواست دادستان ها را برای فروش پلتفرم تبلیغاتی گوگل (Google Ad Manager)، پلتفرمی که شامل سرور تبلیغات ناشر گوگل و مبادلات تبلیغاتی آن است، بررسی خواهد کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.