about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

شرکت گوگل با انتشار بیانیه‌ای بابت ارسال محتوای خبری که شامل الفاظ نژادپرستانه بود، از کاربران عذرخواهی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، یک محتوای خبری گوگل که توسط هوش مصنوعی ارسال شده بود، حاوی کلمه ای نژادپرستانه بود و این شرکت مجبور شد به همین علت از کاربران عذرخواهی کند.در این مطلب از کلمه کاکاسیاه استفاده شده بود که برای تحقیر سیاه‌پوستان به کار می رود. این امر واکنش‌های گسترده‌ای را در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها برانگیخت.خبر یادشده مربوط به مقاله‌ای در نشریه هالیوود ریپورتر در مورد مراسم اعطای جوایز فیلم بفتای ۲۰۲۶ بود، اما در متن پیام ارسالی در مورد این خبر، واژهٔ نژادپرستانه کاکاسیاه به‌طور کامل درج شده بود.این موضوع ابتدا توسط یک کاربر اینستاگرام با نام دنی پرایس اعلام و اسکرین‌شاتی از آن منتشر شد. گوگل در واکنش اعلام کرد که این پیام توهین‌آمیز حذف شده و این شرکت تمام تلاش خود را به کار گرفته تا از وقوع مجدد چنین اشتباهی جلوگیری کند. هرچند گزارش‌های بعدی از منابع دیگر حاکی است که این خطا به دلیل نقص در فیلترهای امنیتی گوگل رخ داده و لزوما مربوط به هوش مصنوعی گوگل نبوده و این شرکت در تلاش برای ارتقای این فیلترهاست.

گوگل ضمن ابراز تأسف، اعلام کرد به‌طور جدی به بازنگری در سیستم‌های ارسال پیام خود ادامه می‌دهد تا اطمینان حاصل شود چنین پیام‌های توهین‌آمیزی دیگر برای کاربران ارسال نشود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/12/06 - 10:37- اقیانوسیه

مشارکت جدید سایبری استرالیا با ساموآ

کشورهای ساموآ و استرالیا در آپیا قراردادهای پلیسی و امنیت سایبری امضا کردند.

اولتیماتوم
1404/12/06 - 10:30- آمریکا

اولتیماتوم پنتاگون به شرکت آنتروپیک

شرکت آنتروپیک قصد ندارد محدودیت‌های استفاده از مدل هوش مصنوعی کلود را برای اهداف نظامی کاهش دهد.

سند
1404/12/06 - 10:18- اروپا

سند جدید اِف‌اِی‌تی‌اِف درباره کلاهبرداری سایبری

گروه ویژه اقدام مالی موسوم به اِف‌اِی‌تی‌اِف، مقاله جدیدی در مورد کلاهبرداری سایبری منتشر کرد.