about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

ناتو قصد دارد همکاری دفاعی و سایبری خود را با اوکراین گسترش دهئ و اطلاعاتی را در حوزه امنیت سایبری برای مبارزه با روسیه به اشتراک بگذارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ناتو قصد دارد همکاری با اوکراین را در زمینه فناوری‌های دفاعی گسترش دهد و اطلاعات بیشتری را برای مبارزه با روسیه در امنیت سایبری به اشتراک بگذارد. قرار است این توافق قبل از نشست سران اتحاد در ماه ژوئن امسال در واشنگتن نهایی شود.

به گفته مقامات ارشد ناتو، یکی از اهداف این برنامه کمک به اوکراین برای تبدیل شدن به تأمین کننده اصلی فناوری پس از پایان جنگ است. همچنین، ناتو می‌خواهد تجربه‌ای را که اوکراین از آغاز جنگ در اجرای سریع فناوری‌های نظامی به دست آورده، بپذیرد.

مقامات ناتو خاطرنشان کردند که استراتژی روسیه عمدتاً به خرید هواپیماهای بدون سرنشین از ایران و قطعات از چین بستگی دارد که فدراسیون روسیه برای دور زدن تحریم‌ها متوسل شده است. با این حال، روسیه فناوری‌های جدیدی را توسعه داده که می‌تواند از سنسورهای صوتی که مکان پهپادها را تعیین می‌کنند، اجتناب کند.

به گفته کارشناسان، کار روی نحوه مقابله با پارازیت دائمی جی‌پی‌اس (GPS) روسیه، که برخی پهپادهای اوکراینی و تسلیحات دقیق خارجی را ناکارآمد می‌کند، امری ضروری است.

منبع:

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.