about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

این پلتفرم بازی که روزانه میزبان ۱۱۲ میلیون کاربر است، در سال‌های اخیر با گزارش‌های مکرر دربارۀ سوءاستفادۀ شکارچیان کودکان روبه‌رو بوده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، تنها در سال ۲۰۲۴، روبلاکس بیش از ۲۴ هزار گزارش از مظنونان به سوءاستفادۀ جنسی از کودکان را به «مرکز ملی مفقودشدگان و کودکان مورد سوءاستفاده» در آمریکا ارسال کرده است.

بر اساس بیانیۀ این شرکت، روبلاکس اکنون از ترکیبی از فناوری تشخیص سنی از طریق چهره، تأیید هویت با مدارک شناسایی و رضایت والدین تأییدشده استفاده خواهد کرد تا «سنجش دقیق‌تری از سن کاربر نسبت به صرفاً تکیه بر اطلاعات واردشده هنگام ایجاد حساب کاربری» به دست آید.

این داده‌ها قرار است برای ایجاد سیستمی جدید به کار گرفته شود که مانع از برقراری ارتباط میان بزرگسالان و کودکان می‌شود، مگر آنکه آن‌ها خارج از محیط بازی یکدیگر را بشناسند.

در آوریل ۲۰۲۴، پژوهشگران اعلام کردند کودکانی به کوچکی ۵ سال توانسته‌اند بدون محدودیت با بزرگسالان در این پلتفرم گفت‌وگو کنند.

این مطالعه نمونه‌هایی را ثبت کرد که در آن بزرگسالان بدون عبور از فرآیندهای موفق تأیید سن، با کودکان ارتباط گرفته بودند.

از ماه ژوئیه، روبلاکس شروع به استفاده از فناوری تشخیص چهره برای تأیید سن کرد تا مطمئن شود کاربران بخش گفت‌وگو دست‌کم ۱۳ سال دارند.

 

منبع:

تازه ترین ها
اختلال
1404/06/16 - 23:15- آسیا

اختلال اینترنت در خاورمیانه و جنوب آسیا

کارشناسان مایکروسافت در بیانیه‌ای اعلام کردند که اینترنت در خاورمیانه و جنوب آسیا پس از قطع کابل دریای سرخ مختل شده است.

اعتراض
1404/06/16 - 22:49- اروپا

اعتراض سفارت روسیه در اسلو درخصوص شکایات هک محافظه‌کاران

سفارت روسیه در اسلو درمورد شکایات محافظه‌کاران و متهم شدن به هک اعتراض کرد.

راه‌اندازی
1404/06/16 - 10:13- سایرفناوری ها

راه‌اندازی گروه جدید ماهواره‌های سنجش از دور چین

چین گروه جدید ماهواره‌های سنجش از دور را از مرکز پرتاب ماهواره تای‌یوان پرتاب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.