about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

ارتش اسرائیل از شش ماه قبل تحقیقات خود را برای توسعه ربات سخنگویی مبتنی بر هوش مصنوعی آغاز کرده است که مسئولیت دارد به فرماندهان ارتش اسرائیل برای بهبود توانایی تصمیم گیری در میادین نبرد کمک کند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ رسا‌نه‌های صهیونیستی از تلاش‌های اخیر ارتش اسرائیل برای ساخت رباتی هوشمند به منظور کمک به نظامیان اسرائیلی در صحنه‌های نبرد با اتکا بر فناوری هوش مصنوعی پرده برداشتند.

بنابر اطلاعات منتشرشده در رسانه‌های عبری زبان، ارتش اسرائیل از شش ماه قبل تحقیقات خود را برای توسعه ربات سخنگویی مبتنی بر هوش مصنوعی آغاز کرده است که مسئولیت دارد به فرماندهان ارتش اسرائیل برای بهبود توانایی تصمیم گیری در میادین نبرد کمک کند.

ارتش اسرائیل با رونمایی از نام این ربات سخنگو اعلام کرده است که پروژه توسعه ربات «جنی»؛ غول چراغ جادو در قصه علاءالدین را در دستور برنامه‌های سایبری و فناورانه‌اش قرار داده است.

یدیعوت آحارونوت اخیرا اعلام کرد یک تیم نخبه ارتش اسرائیل در حوزه سایبری و فناوری از ماه‌ها قبل فعالیت خود را برای توسعه و بروز رسانی ربات سخنگوی «جنی» آغاز کرده است.

این تیم متشکل از 20 کارشناس حوزه فناوری اطلاعات و امنیت سایبری است که در دوره‌ها و کارگاه‌های ویژه آموزشی ارتش اسرائیل مشارکت داشته و حائز رتبه‌های برتر شده‌اند.

ربات سخنگوی «جنی» الگویی مشابه با چت جی بی تی و یا نرم افزارهای گفتگو و تماس در شبکه‌های اجتماعی دارد که می کوشد به مانند جن موجود در غول چراغ جادو در داستان علاءالدین فرماندهان نظامی ارتش اسرائیل را در زمان مواجهه با مشکلات و چالش‌ها در میادین نبرد به سمت انتخاب بهترین گزینه و راهبرد رهنمون سازد.

منبع:

تازه ترین ها
رونمایی
1404/02/24 - 10:32- آسیا

رونمایی از طرح ملی سال امنیت سایبری در تایلند

بازرس کل وزارت اقتصاد و جامعه دیجیتال تایلند از طرح ملی «سال امنیت سایبری» رونمایی کرد.

مشارکت
1404/02/24 - 10:09- آسیا

مشارکت شرکت‌های اسرائیلی در حوزه امنیت سایبری

شرکت اسرائیلی «Orca Security»، استارت‌آپ «Opus» را خریداری کرد.

اندروید
1404/02/24 - 07:42- هوش مصنوعي

اندروید اتو به هوش مصنوعی جمینای مجهز می‌شود

جمینای «در ماه‌های آینده» به اندروید اتو خواهد آمد.