about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

ارتش اسرائیل از شش ماه قبل تحقیقات خود را برای توسعه ربات سخنگویی مبتنی بر هوش مصنوعی آغاز کرده است که مسئولیت دارد به فرماندهان ارتش اسرائیل برای بهبود توانایی تصمیم گیری در میادین نبرد کمک کند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ رسا‌نه‌های صهیونیستی از تلاش‌های اخیر ارتش اسرائیل برای ساخت رباتی هوشمند به منظور کمک به نظامیان اسرائیلی در صحنه‌های نبرد با اتکا بر فناوری هوش مصنوعی پرده برداشتند.

بنابر اطلاعات منتشرشده در رسانه‌های عبری زبان، ارتش اسرائیل از شش ماه قبل تحقیقات خود را برای توسعه ربات سخنگویی مبتنی بر هوش مصنوعی آغاز کرده است که مسئولیت دارد به فرماندهان ارتش اسرائیل برای بهبود توانایی تصمیم گیری در میادین نبرد کمک کند.

ارتش اسرائیل با رونمایی از نام این ربات سخنگو اعلام کرده است که پروژه توسعه ربات «جنی»؛ غول چراغ جادو در قصه علاءالدین را در دستور برنامه‌های سایبری و فناورانه‌اش قرار داده است.

یدیعوت آحارونوت اخیرا اعلام کرد یک تیم نخبه ارتش اسرائیل در حوزه سایبری و فناوری از ماه‌ها قبل فعالیت خود را برای توسعه و بروز رسانی ربات سخنگوی «جنی» آغاز کرده است.

این تیم متشکل از 20 کارشناس حوزه فناوری اطلاعات و امنیت سایبری است که در دوره‌ها و کارگاه‌های ویژه آموزشی ارتش اسرائیل مشارکت داشته و حائز رتبه‌های برتر شده‌اند.

ربات سخنگوی «جنی» الگویی مشابه با چت جی بی تی و یا نرم افزارهای گفتگو و تماس در شبکه‌های اجتماعی دارد که می کوشد به مانند جن موجود در غول چراغ جادو در داستان علاءالدین فرماندهان نظامی ارتش اسرائیل را در زمان مواجهه با مشکلات و چالش‌ها در میادین نبرد به سمت انتخاب بهترین گزینه و راهبرد رهنمون سازد.

منبع:

تازه ترین ها
تدوین
1404/07/22 - 14:13- هوش مصنوعي

تدوین قوانین جدید برای مهار هوش مصنوعی

قانون‌گذاران کالیفرنیا در حال تدوین قوانین جدیدی برای مهار تعاملات استثمارگرانه هوش مصنوعی با کاربران جوان هستند.

پشتیبانی
1404/07/22 - 13:28- سایرفناوری ها

پشتیبانی از ویندوز ۱۰ به پایان رسید

شرکت مایکروسافت، پشتیبانی از ویندوز ۱۰ را پایان داد.

ادعای
1404/07/22 - 12:44- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به زیرساخت‌های لهستان

رویترز ادعا کرد که هکرهای روسی زیرساخت‌های لهستان را هدف قرار داده‌اند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.