about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

OpenELM را می‌توان جدیدترین مدل هوش مصنوعی اپل دانست که قرار است قابلیت‌های هوش مصنوعی را به گوشی‌های آیفون اضافه کند و به رقابت با ابزارهای هوش مصنوعی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ و گوگل بپردازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اپل به تازگی از مدل‌های هوش مصنوعی خودش رونمایی کرده است. OpenELM را می‌توان جدیدترین مدل هوش مصنوعی اپل دانست که قرار است قابلیت‌های هوش مصنوعی را به گوشی‌های آیفون اضافه کند و به رقابت با ابزارهای هوش مصنوعی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ و گوگل بپردازد.

مهندسان اپل به تازگی از مدل هوش مصنوعی OpenELM رونمایی کردند که مجموعه‌ای از چهار مدل زبانی بسیار کوچک است. اپل اطلاعاتی را درباره مدل هوش مصنوعی OpenELM منتشر کرده است.

از جمله قابلیت‌های این مدل می‌توان به کمک به کاربران برای نوشتن ایمیل اشاره کرد. اپل اعلام کرده که این مدل‌ها منبع باز بوده و توسعه‌دهندگان می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند. مدل OpenELM در چهار اندازه مختلف شامل 270 میلیون پارامتر، 450 میلیون پارامتر، 1.1 میلیارد پارامتر و 3 میلیارد پارامتر عرضه شده است.

 

برای درک مفهوم پارامترها باید گفت که این گزاره به تعداد متغیرهایی اشاره دارد که یک مدل می‌تواند آن‌ها را درک کند. در مقام مقایسه می‌توان به مدل هوش مصنوعی Phi-3 مایکروسافت اشاره کرد که دارای 3.8 میلیارد پارامتر بوده و مدل Gemma گوگل نیز از 2 میلیارد پارامتر بهره می‌برد.

هوش مصنوعی اپل برای گوشی‌های آیفون

از طرف دیگر اجرا و راه‌اندازی مدل‌های کوچک‌تر هوش مصنوعی ارزان‌تر تمام شده و روی دستگاه‌هایی مانند گوشی و لپ تاپ نیز قابل استفاده‌اند. مدیر عامل اپل، پیش از این گفته بود که این شرکت ویژگی‌های هوش مصنوعی را به دستگاه‌های آیفون می‌آورد.

با این حال اپل هنوز جزئیات مربوط به نحوه استفاده از هوش مصنوعی در گوشی‌های آیفون را به اشتراک نگذاشته است. اپل تاکنون مدل‌های هوش مصنوعی دیگری را منتشر کرده‌ است اما هنوز هیچ مدل هوش مصنوعی پایه‌ای توسط کوپرتینویی‌ها برای استفاده تجاری منتشر نشده است.

بر اساس گزارش‌های theregister اپل ظاهراً قصد دارد با iOS 18 قابلیت‌های هوش مصنوعی را به کاربران آیفون ارائه کند. اوایل این هفته در گزارشی گفته شده بود که هوش مصنوعی iOS 18 از نظر سرعت و حریم خصوصی نسبت به رقبای اپل برتری دارد.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/09/12 - 07:15- هوش مصنوعي

افتتاح مرکز عالی هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی مرکز عالی هوش مصنوعی را برای تسریع نوآوری هوش مصنوعی دولتی و صادرات جهانی افتتاح کرد.

جذب
1404/09/12 - 06:59- تروریسم سایبری

جذب سرمایه 60 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی «Zafran Security» مبلغ ۶۰ میلیون دلار برای مبارزه با تهدیدات هوش مصنوعی جمع‌آوری کرد.

تأیید
1404/09/11 - 17:03- جرم سایبری

تأیید سرقت داده پس از حمله سایبری به شورای غرب لندن

یکی از سه شورای لندن که هفته گذشته هدف حمله سایبری قرار گرفتند اعلام کرده است که جزئیات مربوط به برخی ساکنان در جریان نقض امنیتی سامانه‌های مشترک، کپی و خارج شده است.