about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

یک کمیته کنگره آمریکا از مدیران اجرایی سه شرکت بزرگ مخابراتی که ظاهراً توسط هکرهای چینی مورد نفوذ قرار گرفته‌اند، خواست تا جزئیات بیشتری ارائه دهند و قانون‌گذاران را در مورد این نفوذها آگاه کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، در نامه‌های جداگانه‌ای، رهبران کمیته انرژی و تجارت مجلس نمایندگان از ای تی اند تی (AT&T)، ورایزن (Verizon) و لومن (Lumen) خواستند تا به مجموعه‌ای از سوالات درباره این هک‌ها پاسخ دهند؛ چرا که مقامات فدرال نگرانند که ممکن است سیستم‌های شنود استفاده‌شده توسط مجریان قانون آمریکا را به خطر انداخته باشد.

این نفوذهای دیجیتالی، که به گروهی با نام طوفان نمک یا سالت تایفون (Salt Typhoon) نسبت داده می‌شود، هفته گذشته توسط وال‌استریت ژورنال گزارش شد.

این کمیته بر مسائل مخابراتی نظارت دارد.

قانون‌گذاران نوشتند:

این نوع نفوذها در حال افزایش است و نگرانی‌های فزاینده‌ای در مورد آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری در شبکه‌های مخابراتی آمریکا وجود دارد. این کمیته نیاز دارد بهتر بفهمد چگونه این حادثه رخ داده و شرکتها چه اقداماتی برای جلوگیری از اختلالات آینده و حفاظت از داده‌های مشتریان انجام می‌دهند.

قانون‌گذاران که این هک‌ها را بسیار نگران‌کننده از نظر امنیت اقتصادی و ملی توصیف کرده‌اند، از مدیران اجرایی همان مجموعه هشت سوال را پرسیدند؛ از جمله اینکه چگونه و چه زمانی شرکت‌ها از این نفوذها مطلع شدند؛ با چه نهادهای اجرای قانونی تماس گرفتند؛ و چه اطلاعاتی در این هک‌ها به سرقت رفته یا افشا شده است.

کمیته از آنها خواست که تا ۱۸ اکتبر پاسخ‌ها و توضیحات خود را ارائه دهند.

قانون‌گذاران در ادامه بیان کردند:

در عصری که آمریکایی‌ها به شدت به خدمات شما برای ارتباط و اتصال وابسته هستند، یکپارچگی شبکه‌های شما اهمیت بسیاری دارد. ضروری است که پروتکل‌های امنیت سایبری برای حفاظت بهتر از داده‌های آمریکایی‌ها در برابر حملات پیچیده‌تر، به ویژه از سوی دشمنان خارجی ما، تقویت شود.

کمیته منتخب مجلس درباره چین نیز نامه‌ای به این شرکت‌ها ارسال کرد و به همین ترتیب درخواست توضیح کرد.

در همین حال، رون وایدن (نماینده اورگان)، یکی از اعضای کمیته اطلاعات سنا، نامه‌ای به سران وزارت دادگستری و کمیسیون ارتباطات فدرال ارسال کرده و از آنها خواست که روند تدوین مقررات جدید برای به‌روزرسانی استانداردهای امنیت سایبری فدرال را آغاز کنند، از جمله اعمال جریمه‌های سنگین مالی برای شرکت‌های مخابراتی که این مقررات را رعایت نمی‌کنند.

او اظهار کرد:

چارچوب مقرراتی قدیمی و رویکرد ناکام وزارت دادگستری در مقابله با حملات سایبری با محافظت از شرکت‌های سهل‌انگار باید اصلاح شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/12/03 - 14:44- اروپا

الزام ۴۸ ساعته برای حذف تصاویر خصوصی بدون رضایت

نخست‌وزیر بریتانیا اعلام کرد بر اساس اصلاحیه‌ای جدید، شرکت‌های فناوری موظف خواهند بود تصاویر خصوصی منتشرشده بدون رضایت را ظرف ۴۸ ساعت حذف کنند؛ در غیر این صورت با جریمه‌های سنگین یا مسدودسازی خدمات در این کشور مواجه می‌شوند.

بیش
1404/12/03 - 14:39- جرم سایبری

بیش از ۷۰۰ حمله «جک‌پاتینگ» به خودپردازهای آمریکا در سال ۲۰۲۵

پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد در سال ۲۰۲۵ بیش از ۷۰۰ مورد حمله موسوم به «جک‌پاتینگ» علیه دستگاه‌های خودپرداز ثبت شده که مجموع خسارت آن از ۲۰ میلیون دلار فراتر رفته است؛ حملاتی که عمدتاً با بدافزار پیشرفته پلوتوس انجام شده‌اند.

تداوم
1404/12/03 - 14:30- جنگ سایبری

تداوم فعالیت طوفان ولت در زیرساخت‌های حیاتی آمریکا

گزارش جدید یک شرکت امنیت سایبری نشان می‌دهد گروه هکری منتسب به چین با نام طوفان ولت، همچنان در شبکه‌های آب و برق آمریکا و برخی کشورهای عضو ناتو حضور دارد و بخشی از این نفوذها ممکن است هرگز شناسایی نشود.