about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

فرانک مک‌کورت که بیشتر به‌عنوان یک سرمایه‌گذار املاک شناخته می‌شود، در سن ۷۰ سالگی قصد دارد تیک‌تاک را بخرد و مهم‌تر از آن، می‌خواهد آن را اصلاح کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، او معتقد است که اینترنت دچار مشکل است و داده‌ها نباید در اختیار شرکت‌های بزرگ یا دولت‌ها باشد، بلکه افراد باید کنترل آن را در دست بگیرند.

مک‌کورت چند سال گذشته را صرف پروژه‌ای به نام پروژه آزادی کرده است که هدف آن ایجاد اینترنتی جدید و غیرمتمرکز است.

او تیک‌تاک را فرصتی برای آزمایش این مدل جدید می‌داند، به‌خصوص که دولت آمریکا به شرکت مادر تیک‌تاک، بایت‌دنس، دستور داده است سهام آمریکایی خود را بفروشد یا با ممنوعیت مواجه شود.

او معتقد است که طرحش تنها راه‌حل واقعی برای خرید تیک‌تاک و حل مشکل داده‌های کاربران است.

مک‌کورت بیان کرد:

ما می‌توانیم اینترنت را ارتقا دهیم و با دسترسی به پایگاه کاربران تیک‌تاک، این تغییر را سرعت ببخشیم.

به گفته او، اینترنت در ابتدا ابزاری برای دموکراتیزه کردن اطلاعات بود، اما اکنون قطبی‌شده، اطلاعات نادرست را تقویت می‌کند و به کودکان آسیب می‌رساند.

پروژه آزادی قصد دارد با ایجاد پروتکل جدید DSNP، مالکیت داده‌ها را به کاربران بازگرداند.

مک‌کورت می‌گوید که موضع چین نامشخص است، زیرا الگوریتم تیک‌تاک را دارایی ملی خود می‌داند و حاضر به فروش آن نیست.

اما او امیدوار است که چین تصمیم بگیرد نسخه آمریکایی تیک‌تاک را بدون الگوریتم بفروشد.

او اظهار کرد که همان‌طور که پروتکل‌های TCP/IP و HTTP اینترنت امروزی را شکل دادند، پروتکل DSNP نیز می‌تواند به افراد اجازه دهد کنترل هویت و داده‌های خود را به دست بگیرند.

در این مدل جدید، کاربران فقط یک بار به اینترنت وارد می‌شوند، نه هر اپلیکیشن جداگانه؛ برنامه‌ها به شرایط کاربران برای استفاده از داده‌هایشان متعهد می‌شوند، نه برعکس؛ و کاربران در ازای استفاده از داده‌هایشان، حق و سهم دریافت می‌کنند.

الکسیس اوهانیان، بنیان‌گذار ردیت نیز از این ایده حمایت کرده و به تیم مک‌کورت پیوسته است.

وی تاکید کرد که این حرکت یک جنبش مردمی است و می‌تواند قدرت را از شرکت‌های بزرگ فناوری به کاربران بازگرداند.

مک‌کورت در حال گفت‌وگو با کاخ سفید و معاون رئیس‌جمهور، جی‌دی ونس، است تا حمایت دولت را جلب کند.

او معتقد است که دولت آمریکا به‌دنبال راه‌حلی سریع است و خرید تیک‌تاک فرصتی برای ایجاد یک اینترنت بهتر و غیرمتمرکز خواهد بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.