about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

پیجرهایی که توسط حزب‌الله لبنان استفاده می‌شدند، توسط یک توزیع‌کننده اروپایی که محصولات شرکت تایوانی گلد آپولو را عرضه می‌کرد، تولید شده بودند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری خبرگزاری سایبربان، این اطلاعات توسط بنیان‌گذار و رئیس شرکت، هسو چینگ-کوانگ، در بیانیه‌ای که روز چهارشنبه منتشر شد، اعلام شد.

زمانی که پیجرها روز سه‌شنبه به طور همزمان در سراسر لبنان منفجر شدند، حداقل ۹ نفر کشته و نزدیک به ۳ هزار نفر زخمی شدند.

هسو چینگ-کوانگ در روز چهارشنبه خطاب به خبرنگاران اظهار کرد:

محصول از ما نبود. تنها برندی که روی آن بود، متعلق به ما بود.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که مدل AR-924 توسط توزیع‌کننده اروپایی BAC تولید و فروخته شده است.

در این بیانیه آمده است:

ما فقط مجوز استفاده از برند را ارائه می‌دهیم و در طراحی یا تولید این محصول هیچ نقشی نداشته‌ایم.

هسو پیش‌تر گفته بود که شرکتی که مجوز دارد در اروپا مستقر است، اما بعدها از اظهار نظر درباره محل BAC خودداری کرد.

در حالی که هسو با خبرنگاران دیدار می‌کرد، مقامات پلیس به شرکت رسیدند.

حزب‌الله از آغاز درگیری‌های غزه به اعضای خود دستور داده بود که از استفاده از تلفن‌های همراه خودداری کنند و به جای آن به شبکه مخابراتی مخصوص خود متکی باشند تا از نظارت احتمالی رژیم صهیونیستی جلوگیری کنند.

هسو بیان کرد که نمی‌داند چگونه پیجرها ممکن است به مواد منفجره تجهیز شده باشند.

حزب‌الله نیز اعلام کرد که در حال انجام تحقیقات امنیتی و علمی درباره علت انفجارها است.

به گفته یک منبع ارشد امنیتی لبنانی و یک منبع دیگر، آژانس جاسوسی موساد رژیم اشغالگر، ماه‌ها قبل از انفجارهای روز سه‌شنبه، مواد منفجره را در داخل ۵ هزار پیجر وارداتی توسط حزب‌الله لبنان جاسازی کرده بود.

هسو اعلام کرد که شرکت گلد آپولو نیز قربانی این حادثه است.

او عنوان کرد:

ما ممکن است شرکت بزرگی نباشیم، اما شرکت مسئولیت‌پذیری هستیم. این موضوع بسیار شرم‌آور است.
 

منبع:

تازه ترین ها
جاسوسی
1404/06/05 - 18:34- امنیت تلفن همراه

جاسوسی رادار‌ها از طریق ارتعاشات داخلی تلفن همراه

فناوری WirelessTap با حداکثر دقت تشخیص کلمه حدود ۶۰٪ و تا برد ۳ متر می‌تواند از طریق ارتعاشات داخلی تلفن شما از شما جاسوسی کند.

ساخت
1404/06/05 - 18:32- ابزارهای هوشمند

ساخت رباتی که دست‌هایش اطراف را می‌بیند

محققان ژاپنی از تولید محصولی خبر داده‌اند که به ربات‌ها امکان می‌دهد محیط اطراف را از طریق بازوی خود ببینند و لمس کنند.

عربستان
1404/06/05 - 18:24- هوش مصنوعي

عربستان سعودی اولین چت‌بات هوش مصنوعی مبتنی بر قوانین اسلامی را عرضه کرد

شرکت هیومن (Humain) در عربستان سعودی با معرفی چت‌بات بومی، قدمی تازه در مسیر هوش مصنوعی اسلامی عربستان برداشت.